İntihara Kalkışan Adam, Kalabalığı Görünce "Fener Kümeye" Diye Slogan Atmaya Başladı! O Anlar Kamerada - Son Dakika
3.Sayfa

İntihara Kalkışan Adam, Kalabalığı Görünce "Fener Kümeye" Diye Slogan Atmaya Başladı! O Anlar Kamerada

İzmit'te intihar etmek için yön tabelasına çıkan adama, "Atla" diye bağıran kimliği belirsiz bir kişi, polis tarafından olay yerinden uzaklaştırıldı. Polisin uzun uğraşları sonrası ikna edilerek aşağı indirilen adam, gazetecilerin kendisini görüntülediğini görünce, "Fener kümeye Galatasaray şampiyon" diye bağırdı.

06.12.2018 18:36  Güncelleme: 20:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmit'te, intihar etmek için yol üzerindeki trafik yön tabelasına çıkan Hasan İ., polis ve itfaiyenin çabaları sonucu aşağı indirildi. Hasan İ. tabelanın üzerindeyken kalabalık içerisinden "Atla" diye bağıran ismi öğrenilemeyen bir kişi ise polis tarafından alandan uzaklaştırıldı. Hasan İ. polis merkezine götürülürken, "Fener kümeye Galatasaray şampiyon" diye bağırdı.

İntihara Kalkışan Adam, Kalabalığı Görünce

İNTİHARA KALKIŞAN ADAMIN 8 ÇOCUĞU OLDUĞU ÖĞRENİLDİ

Olay öğleden sonra, İzmit Kadıköy Mahallesi Atatürk Bulvarı'nda meydana geldi. Anıtpark mevkiindeki trafik ışıklarının yanında bulunan yön tabelasının üzerine çıkan Hasan İ., intihar etmek istedi. Tabelaya çıkan İnan'ı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve 112 Acil ekipleri geldi. Yol ulaşıma kapatılırken, polis ve itfaiyeciler, itfaiye merdiveni ile tabelanın üzerindeki Hasan İ.'nin yanına yaklaştı. Tabelanın üzerinde tehlikeli şekilde gezinen ve ekiplerin kendisine yaklaşmasına izin vermeyen Hasan İ.'nin, Siirt'te 8 çocuğu olduğu ve Kocaeli'ye çalışmak için geldiği öğrenildi.

İntihara Kalkışan Adam, Kalabalığı Görünce

"FENER KÜMEYE GALATASARAY ŞAMPİYON"

Başka bir iş için İzmir'e gitmek isteyen, ancak parası olmadığı için intihar etmeye çalıştığını söyleyen Hasan İ., ekiplerin yaklaşık 1,5 saatlik çabasının ardından ikna edilerek aşağı indirildi. Polis aracına götürülen Hasan İ., kendisini görüntüleyen gazetecilere bakarak, "Fener kümeye Galatasaray şampiyon" diye bağırdı. Hasan İ., polis tarafından ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

İntihara Kalkışan Adam, Kalabalığı Görünce

"ATLA" DİYE BAĞIRAN BİR KİŞİ OLAY YERİNDEN UZAKLAŞTIRILDI

Çevrede toplanan yüzlerce kişi yaşanan olayı film izler gibi izledi. Bazı vatandaşlar cep telefonlarıyla video çekerken, bazıları ise olaydan dolayı yolun kapanmasına tepki gösterdi. Kalabalık içerisinden "Atla" diye bağıran ismi öğrenilemeyen bir kişi ise polis tarafından alandan uzaklaştırıldı. Hasan İ.'nin bulunduğu yerden indirilmesinin ardından trafik akışı normale döndü.

İntihara Kalkışan Adam, Kalabalığı Görünce
İntihara Kalkışan Adam, Kalabalığı Görünce "Fener Kümeye" Diye Slogan Atmaya Başladı! O Anlar Kamerada
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa İntihara Kalkışan Adam, Kalabalığı Görünce 'Fener Kümeye' Diye Slogan Atmaya Başladı! O Anlar Kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • sağlam fb.li: etiketin belli senin cinconlusun başakşehir şampiyon cincon kümeye 7 4 Yanıtla
  • FB: Atla gel şaban 8 0 Yanıtla
  • Duman: Türkiye şartları çok zorlaştı adam napsın çaresizliğe girmiştir 2 3 Yanıtla
  • FIRILDAK KEMAL & YAMYAM GÜRSEL: ÇIKMIŞSIN YENMİŞ ÇIKMIŞSIN YENMİŞ YENMİŞ DE YENMİŞ AYIP YAU 4 1 Yanıtla
  • Sendai: Yurdum insanına bakarmisiniz...herkesin elinde telefon anı sosyal medyadan paylaşacak..!hastalık haline gelmiş ne kadar acı...! 2 0 Yanıtla
  • gereksiz kişi: MİLLET KAFAYI YEMİŞ EKRANA ÇIKMAK İÇİN HER TÜRLÜ YOLA BAŞVURUYORLAR 2 0 Yanıtla
  • Hiç şaşırmadım : Başka ülkede yaşayamam 0 0 Yanıtla
  • istanbul oyuncu hasan inan: istanbulda oyunculuk yapmaktayım kocaelide fenerbhahçe kümeye gs şampiyon izmit çarşıda tabela üstünde bağıran şahıs kendisiyim ne oldu bana yalancı diyenler gs şampiyon olmaz diyenlere gelince ya bu hafta 33 haftada başakşehiri yenersek şampiyon olacaz yada 34 haftada şampiyon olup istanbul taksim gs atraftarları kutlamalar şölene davet ediyorum beni basına veren herkese teşekür ederim iyi yayınlar. 0 0 Yanıtla

Advertisement