Kocaeli Ölen Oğullarının Diplomasını Ağlayarak Aldılar Hd - Son Dakika
Güncel

Kocaeli Ölen Oğullarının Diplomasını Ağlayarak Aldılar Hd

Kocaeli Ölen oğullarının diplomasını ağlayarak aldılar HDÖlen oğullarının diplomasını ağlayarak aldılarİZMİT'te, tavuklu pilavdan yedikten sonra zehirlenerek ölen Kocaeli Üniversitesi öğrencisi 25 yaşındaki Hayrettin Ömeroğlu'nun diplomasını anne ve babası aldı.

04.06.2018 15:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Ölen oğullarının diplomasını ağlayarak aldılar HD

Ölen oğullarının diplomasını ağlayarak aldılar

İZMİT'te, tavuklu pilavdan yedikten sonra zehirlenerek ölen Kocaeli Üniversitesi öğrencisi 25 yaşındaki Hayrettin Ömeroğlu'nun diplomasını anne ve babası aldı. Hayrettin Ömeroğlu'nun anne ve babası oğullarının diplomasını öpü, sarılarak gözyaşı döktü.

6 Mayıs tarihinde seyyar satıcıdan aldığı tavuklu pilavı yedikten sonra rahatsızlanarak hastaneye gelen Kocaeli Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Mimarlık Bölümü öğrencisi Hayrettin Ömeroğlu, tedavisinin ardından eve giderken, yeniden rahatsızlınca hastaneye kaldırılmak istenirken yaşamını yitirdi. Hayrettin Ömeroğlu, Bursa'da toprağa verilirken, ölümü büyük üzüntü yarattı.

Bugün, Kocaeli Üniversitesi Anıtpark Yerleşkesi'ndeki mezuniyet törenine Hayrettin Ömeroğlu'nun annesi Hülya ve babası Cabbar Ömeroğlu da katıldı. Hülya ve Cabbar Ömeroğlu oğullarını diplomasını Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Oya Şenyurt'tan aldıktan sonra öperken, dipolamaya sarılıp ağladı. Salonda bulunanlar, Ömeroğlu'nun acısı karşısında gözyaşlarını tutamadı.

Arkadaşları Hayrettin Ömeroğlu'nun fotoğraflarının yer aldığı slayt gösterisi hazırladı. Hayrettin Ömeroğlu için şiir okunarak, türkü söylendi. Törene katılan ailesi, akademisyenler ve öğrenciler Hülya Ömeroğlu'nun konuşması sırasında duygu dolu anlar yaşadı.

Hülya Ömeroğlu, oğlunun ölümünde doktor ihmali olduğunu belirterek, Bazı doktorlar yeminine sadık kalmıyor ne yazık ki. Hayrettin'in nice hayalleri vardı. Hepsi yarım kaldı. Böyle sorumsuz doktorlar için Kocaeli Devlet Hastanesi önünde açıklama yapacağız ve sesimizi duyuracağız dedi.

Hayrettin Ömeroğlu'nun arkadaşları fakülte bahçesine çınar ağacı dikerek, her yıl ağaç önünde anma yapacaklarını ifade etti.

Kocaeli Ölen Oğullarının Diplomasını Ağlayarak Aldılar Hd
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kocaeli Ölen Oğullarının Diplomasını Ağlayarak Aldılar Hd - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement