Kocaeli Valisi'nden Viyadük Açıklaması: Bir İşçinin Bilinci Açık, Umarım Kurtarırız - Son Dakika
Güncel

Kocaeli Valisi'nden Viyadük Açıklaması: Bir İşçinin Bilinci Açık, Umarım Kurtarırız

Kocaaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Kuzey Marmara Otoyolu projesi kapsamında Kocaeli'de Gebze Tavşanlı mevkiinde yapılan 7 nolu viyadüğün çökmesi sonucunda enkaz altında kalan işçilerle ilgili, "1 işçinin bilinci açık, umarım kurtarırız." dedi.

28.11.2018 13:06  Güncelleme: 21:19

Kocaeli Gebze Tavşanlı mevkiinde yapılan viyadüğün çökmesi sonucu 5 işçi enkaz altında kaldı. Kurtarılmaya çalışılan işçilerle ilgili açıklama yapan Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, "Bir kişinin bilinci açıki umarım kurtarırız." dedi.

Kuzey Marmara Otoyolu projesi kapsamında Kocaeli'de Gebze Tavşanlı mevkiinde yapılan 7 nolu viyadük inşaatında çökme meydana geldi.

Çökme, viyadük başlık ayağı montajının yapıldığı sırada gerçekleşti.

Kocaeli Valisi'nden Viyadük Açıklaması: Bir İşçinin Bilinci Açık, Umarım Kurtarırız

HAVADAN BÖYLE GÖRÜNTÜLENDİ

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Kocaeli Gebze kesimindeki viyadük çalışmaları sırasında beton blok düştü. Enkaz altığnda kalan 5 işçiyi kurtarma çalışması sürüyor. Kazayla ilgili iki müfettiş görevlendirildi ve inceleme başlatıldı.

Kocaeli Valisi'nden Viyadük Açıklaması: Bir İşçinin Bilinci Açık, Umarım Kurtarırız

KOCAELİ VALİSİ: BİR KİŞİYLE İRTİBAT KURULDUĞU BİLGİSİ VAR

NKocaeli Valisi Hüseyin Aksoy şunları söyledi: "Arama kurtarma çalışmaları sürüyor. Enkaz altında kaç kişi olduğu konusunda somut tespit yok. 4 civarında olduğu belirtiliyor. Enkaz altındaki bir kişinin bilincinin açık olduğu yönünde bilgiler var. Kurtarma çalışmalarında ulaşmada herhangi bir engelimiz söz konusu değil. Kazanın nedeni teknik incelemeden sonra ortaya çıkacaktır."

Kocaeli Valisi'nden Viyadük Açıklaması: Bir İşçinin Bilinci Açık, Umarım Kurtarırız

BELEDİYE BAŞKANI KÖŞKER: UMUDUMUZU KORUYORUZ

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker yaptığı açıklamada, "Blok engelli bir zemine düştüğü için bir hayat boşluğu dediğimiz bir alan var, umudumuzu koruyoruz. Hava şartları malum, rüzgar yağış var. İş güvenliği anlamında titiz çalışan bir şirket. İşin başındaki arkadaşlar deneyimli. İnşallah işçilerimizi kurtarırız" dedi.

Kocaeli Valisi\'nden Viyadük Açıklaması: Bir İşçinin Bilinci Açık, Umarım Kurtarırız

Son Dakika Güncel Kocaeli Valisi'nden Viyadük Açıklaması: Bir İşçinin Bilinci Açık, Umarım Kurtarırız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • DAKYANUS: yaşasın 2023 2 7 Yanıtla
  • YATAN MEMUR : HERYER BETON.. HERYER İNŞAAT.. 3 KURUŞA ŞU İŞÇİLER ÖLÜMÜNE ÇALIŞIYOR.. RABBİM TÜM VATANDAŞLARIMIZIN ÖZELLİKLE İŞÇİ ARKADAŞLARIN YARDIMCISI OLSUN.. MEMURLAR SICACIK ODASINDA ÇAYINI KAHVESİNİ İÇSİN AZICIK KALAN İŞİNİ BİTİRSİN !!! 6 1 Yanıtla
  • Mahir Yılmaz: Daha üzerinden araç geçmeden yıkılmış, sonumuz hayır olsun ne diyelim. 2 5 Yanıtla
  • Kenan: Tabi şirket yandaş olunca hemen önce şirket aklanmasi gerekir şirketin sucu sucu yok neymiş şirket son derece iş güvenliği varmiş vede bilincli calişiyormuşlar hem bizim memlekette bir seferde birşey olmuyor yandaşsa 2 3 Yanıtla
  • HH: Sen bu işi beceremiorsan çin den şirket getir 1 3 Yanıtla
  • Deniz Özce: Asgar ücret ne kadar olsun diye soranlara işveren işçisine fazlasını versin derler..oysa bilmezler ki bu ülkede asgar ücretle en vasıfsız işçi de üniversite mezunu işçide çalışır durur..Allah işçilerimizin yardımcısı olsun...Devletimiz , ister eğitimli ister eğitimsiz olsun tüm işçilerimizin hakkını savunmak istiyorsa günümüz şartlarında en az 2500 TL yapmalı.....evden çıkması ile her insanın kaza geçirmesi olası olan bir ülkede yaşıyoruz...Devletimiz var olsun... insanlarımız üzülmesin.... 1 2 Yanıtla
  • Tugay: Allah rahmet eylesin 3 0 Yanıtla
  • Kenan: Tabi şirket yandaş olunca hemen önce şirket aklanmasi gerekir şirketin sucu sucu yok neymiş şirket son derece iş güvenliği varmiş vede bilincli calişiyormuşlar hem bizim memlekette bir seferde birşey olmuyor yandaşsa 1 1 Yanıtla
  • BABA: ALLAH yardımcıları olsun. 1 0 Yanıtla

Advertisement