Erdoğan, Şeb-i Arus'ta Konuştu: Sabrımızı Sınıyorlar Ama Asla Vazgeçmeyeceğiz - Son Dakika
Güncel

Erdoğan, Şeb-i Arus'ta Konuştu: Sabrımızı Sınıyorlar Ama Asla Vazgeçmeyeceğiz

Konya'da Şeb-i Arus programında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Birileri hassasiyetlerimizi çiğneyerek sabrımızı sınıyor ama mücadeleden asla vazgeçmeyeceğiz" dedi.

17.12.2017 21:37  Güncelleme: 22:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hazreti Mevlana'nın 744. Vuslat Yıldönümü Uluslararası Anma Törenleri Şeb-i Arus programında konuştu.

"BİRİLERİ KANLA KİNLE HEDEFLERİNİ GERÇEKLEŞTİRME PEŞİNDE"

İşte Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları

Bilhassa içinde bulunduğumuz bu sancılı, bu kasvetli günlerde Hazreti Mevlana'nın mesajlarını çok daha iyi idrak etmemiz gerektiğine inanıyorum. Bugün ülkemizde ve bölgemizde birileri kanla, kinle, şiddetle hedeflerini gerçekleştirmeye çalışıyor olabilir.

"KİMİ GÜÇLER HASSASİYETLERİMİZİ YOK SAYARAK SABRIMIZI SINIYOR"

Bazıları otobüste bekleyen sivilleri, evine ekmek götürenleri, sabah namazına giden imamı, kundaktaki yavruları katlederek güç devşirebileceklerini düşünüyor olabilir. Kimi rejimler varil bombalarıyla, balistik füzelerle, yıkım ve katliamla iktidarını koruyacağını düşünüyor olabilir. Kimi güçler Müslümanların hassasiyetlerini yok sayarak ve hatta özellikle çiğneyerek sabrımızı sınıyor olabilir.

"MÜCADELEDEN ASLA VAZGEÇMEYECEĞİZ"

Ama Mevlana Hazretlerinin mesajları bize baskı ile ikbal peşinde koşanların, şiddet ve fitneyle iktidar hayali kuranların ne kadar büyük bir gaflet içinde olduklarını çok net bir biçimde anlatmaktadır. Asla mücadeleden vazgeçmeyeceğiz. Kararlı olacağız ve elbette karını bileceğiz ki hedefimize ulaşabilelim.

"ZULÜM İLE ABAD OLANIN AHİRİ BERBAT OLUR"

Tarihte sayısız kez teyit edildiği üzere zulüm ile abad olanın ahiri berbat olur. Zalimin yaptıkları hiçbir zaman yanına kar kalmaz. Hem bu dünyada hem de ahirette, katliamların, zulümlerin, dökülen masum kanların hesabı muhakkak sorulur, sorulacaktır.

Erdoğan, Şeb-i Arus\'ta Konuştu: Sabrımızı Sınıyorlar Ama Asla Vazgeçmeyeceğiz
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Erdoğan, Şeb-i Arus'ta Konuştu: Sabrımızı Sınıyorlar Ama Asla Vazgeçmeyeceğiz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement