Konya Tartıştığı Eşini Yaraladı, İntihar Etti - Son Dakika
3. Sayfa

Konya Tartıştığı Eşini Yaraladı, İntihar Etti

Tartıştığı eşini yaraladı, intihar ettiKONYA'da hurdacılık yapan 3 çocuk babası Yakup Kaya, (42), tartıştığı eşi Emine Kaya'yı (36) tabancayla ateş ederek yaraladı.

24.07.2018 09:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tartıştığı eşini yaraladı, intihar etti

KONYA'da hurdacılık yapan 3 çocuk babası Yakup Kaya, (42), tartıştığı eşi Emine Kaya'yı (36) tabancayla ateş ederek yaraladı. Ardından da kendi başına ateş edip intihar etti.

Olay, saat 04.30 sıralarında merkez Meram ilçesi Tırılırmak Mahallesi Hattat Rıza Sokak'taki müstakil bir evde meydana geldi. İddiaya göre aralarında şiddetli geçimsizlik bulunan Yakup Kaya, sabaha karşı eve geldiğinde belirlenemeyen nedenle eşi Emine Kaya ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Emine Kaya, bitişik evde oturan kardeşi Zehra Yaşlı'yı çağırıp yardım istedi. O sırada 7 ila 11 yaşları arasındaki 3 çocuğu odalarında uyuyan Yakup Kaya, bahçede kurusıkı tabir edilen tabancadan bozma silahla eşinin üzerine ateş açtı. Bacakları ve karnından yaralanan Emine Kaya yere yığıldı. Kaya bu kez tabancayı kendi başına dayayıp ateş etti. Zehra Yaşlı da polis ve sağlık görevlilerine haber verdi. Yakup Kaya, olay yerine gelen sağlık görevlilerinin tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi. Ağır yaralı Emine Kaya, ambulansla Meram Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaya'nın cesedi de otopsi için aynı hastanenin morguna kaldırıldı.

(

Konya Tartıştığı Eşini Yaraladı, İntihar Etti
Kaynak: DHA

Son Dakika 3. Sayfa Konya Tartıştığı Eşini Yaraladı, İntihar Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement