Konyalı Çocuklar Konserde Buluştu - Son Dakika
Güncel

Konyalı Çocuklar Konserde Buluştu

Konyalı Çocuklar Konserde Buluştu

Konya Büyükşehir Belediyesi Rahmet Akşamları'nda çocuklar tarafından çok sevilen Minik Dualar Grubu sahne aldı.

04.08.2011 14:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Grup üyeleri, sevilen ezgilerini Konyalı çocuklarla birlikte seslendirdi.

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin 100 Gün 100 Etkinlik programları kapsamında Ramazan ayına özel gerçekleştirdiği Rahmet Akşamları, çocuklar tarafından çok sevilen Minik Dualar Grubu'nun konseri ile devam etti.

Kültürpark Amfi Tiyatro'da teravih namazından sonra yapılan konsere AK Parti İl Başkanı Ahmet Sorgun, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Abdülmelik Ötegen, Meclis üyeleri ve binlerce Konyalı katıldı.

Büyük ilgi gören konserde "Teşekkür Ederim Allah'ım, Sevgili Peygamberim, Anne-Baba Duası, Oruç Duası" gibi sevilen ilahilerini seslendiren gruba, konseri izleyen çocuklar da eşlik etti.

Başarılı performansları ve sempatik hareketleri ile dikkat çeken Minik Dualar Grubu, Konyalılara keyifli bir Ramazan akşamı yaşatırken; AK Parti İl Başkanı Ahmet Sorgun da konserin sonunda grup üyelerine teşekkür ederek çiçek takdim etti.

Konya Büyükşehir Belediyesi Rahmet Akşamları 4 Ağustos Perşembe akşamı Ertuğrul Erkişi, 5 Ağustos Cuma akşamı ise Alper – Seyfullah Kartal konserleri ile devam edecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Konyalı Çocuklar Konserde Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement