Galatasaray, Liderlik İçin Sahada! Konyaspor - Galatasaray Maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda? - Son Dakika
Spor

Galatasaray, Liderlik İçin Sahada! Konyaspor - Galatasaray Maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Galatasaray, Liderlik İçin Sahada! Konyaspor - Galatasaray Maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Süper Lig 30. haftasında Galatasaray, Atiker Konyaspor'un konuğu olacak. Başakşehir'in puan kaybettiği haftada Galatasaray, Konyaspor maçını kazanmak ve lider olmak istiyorlar. Konyaspor Galatasay maçı muhtemel onbirler ve takım istatistikleri haberimizde. Peki Konyaspor - Galatasaray maçı saat kaçta, hangi kanalda?

29.04.2019 10:00

Atiker Konyaspor, Süper Lig 30. haftasında Galatasaray'ı ağırlıyor. Galatasaray, bu akşam oynanacak maçta galip gelmesi durumunda 62 puana yükselecek ve averajla lider olacak. Sarı kırmızılar, Konya deplasmanından mutlak galibiyetle dönerek derbi öncesinde moral kazanmak istiyorlar. Konyaspor'da ise galip gelmeleri durumunda Avrupa'ya gitme şansı artacak. Peki Konyaspor - Galatasaray maçı saat kaçta, hangi kanalda?

KONYASPOR GALATASARAY MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Süper Lig 30. haftasında Galatasaray ile Atiker Konyaspor, Süper Lig'de bugün 36. kez karşı karşıya gelecek. Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak maçı hakem Mete Kalkavan yönetecek. Kalkavan'ın yardımcılıklarını ise Ali Saygın Ögel ile Erdem Bayık yapacak. Kritik maçın TV yayını beIN Sport 1 kanalından, web yayını ise beIN Connect üzerinden olacak.

KONYASPOR GALATASARAY MAÇI İSTATİSTİKLERİ

Spor Toto Süper Lig'de bugün Galatasaray'ı konuk edecek Atiker Konyaspor, rakibi karşısında uzun süredir galip gelemiyor.

Yeşil-beyazlı ekip, ligde Galatasaray'ı 24 maçtır yenemiyor.

Sarı-kırmızılı ekip karşısında ligdeki son galibiyetini 2003-2004 sezonunun ilk yarısında, 13 Eylül 2003'te evindeki maçta 1-0'lık sonuçla alan Konyaspor, rakibiyle daha sonra yaptığı 24 karşılaşmadan 19'unu yitirdi, 5'inde berabere kaldı, 15 yılı aşkın süredir 3 puana ulaşamadı.

Galatasaray ile Atiker Konyaspor, Süper Lig'de bugün 36. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında geride kalan 35 maçtan 27'sini Galatasaray, 2'sini Konyaspor kazandı, 6 karşılaşma da berabere sonuçlandı. Sarı-kırmızılıların 71 golüne, yeşil-beyazlılar 20 golle yanıt verebildi.

Sezonun ilk yarısında İstanbul'da yapılan müsabaka 1-1 tamamlandı.

KONYA'DAKİ MAÇLAR

Galatasaray, Konyaspor ile deplasmanda yaptığı 17 maçta galibiyet sayılarında 12-2 önde bulunuyor. İki takım Konya'da ayrıca 1990-1991 sezonunda 1-1, 2006-2007'de 2-2, 2013-2014'te de 0-0 berabere kaldı.

Geçen sezon Konya'daki maçı Galatasaray 2-0 kazandı.

KONYASPOR GALATASARAY MAÇI MUHTEMEL İLK ONBİRLER

Galatasaray'da Atiker Konyaspor maçı öncesi 4 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Sarı-kırmızılı futbolcular Younes Belhanda, Emre Akbaba, Martin Linnes ve Emre Taşdemir, bugünkü maçta sarı kart görmeleri durumunda 31. haftadaki Beşiktaş derbisinde forma giyemeyecek.

Galatasaray'da bu karşılaşma öncesi Marcao'nun ise sakatlığı bulunuyor. Galatasaray'da Marcao, Konyaspor'da ise Ali Çamdalı sakatlıkları nedeniyle zorlu maçta oynayamayacak.

Atiker Konyaspor: Serkan Kırıntılı, Skubic, Uğur, Diagne, Zuta, Ömer Ali Şahiner, Jonsson, Jevtovic, Fofana, Milosevic, Yatabare

Son Dakika Spor Galatasaray, Liderlik İçin Sahada! Konyaspor - Galatasaray Maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement