Korkuteli Meslek Yüksek Okulunda Mezuniyet Coşkusu - Son Dakika
Yerel

Korkuteli Meslek Yüksek Okulunda Mezuniyet Coşkusu

Korkuteli Meslek Yüksek Okulunda Mezuniyet Coşkusu

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Korkuteli Meslek Yüksek okulu (MYO), 2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılı mezuniyet töreni düzenlendi.

07.06.2014 17:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Korkuteli Meslek Yüksek okulu (MYO), 2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılı mezuniyet töreni düzenlendi.

AÜMYO, 2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılı 12. Dönem Mezuniyet Töreni, Korkuteli MYO bahçesinde coşkuyla kutlandı. Mezuniyet Törenine Korkuteli Kaymakamı Erkan Karahan, Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Mutluay Oskay, Belediye Başkan yardımcısı Hasan Önal, Antalya Büyükşehir Belediyesi Korkuteli Koordinatörü Hüseyin Karaceliloğlu ve öğrencilerle velileri katıldı.

Korkuteli Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Soner Balcıoğlu, öğrencileri tekniker olarak meslek hayatına kavuşturmanın sevincini yaşadıklarını söyledi. Balcıoğlu, "Uzun bir eğitim maratonunu tamamladık. Elbette ki sizleri okul sonrasında mücadelelerle dolu zorlu bir iş hayatı bekliyor. Ancak hiçbir zorluğun sizleri yıldırmayacağının inancı içinde olacağınızı biliyorum" dedi.

Korkuteli Kaymakamı Erkan Karahan ise, "Eğitim her şeyden önemli olarak ihtiyaç duyulan bir aşamadır. Ülkemizin yetişmiş insan gücüne fazlasıyla ihtiyacı bulunmaktadır. İlçelerde eğitim dezavantaj gibi görünmesine rağmen, çok önemli avantajları bulunmaktadır. Yerel yöneticilerle bire bir irtibat kurabilmenin öğrencilere büyük katkıları olmaktadır. Türkiye'nin en önemli üniversitelerinden birisi olan Akdeniz Üniversitesi'nde öğrenci olmak ise başka bir ayrıcalıktır. İnşallah donanımlı meslek elamanı olarak büyük işler başaracaksınız. Bahtınızın da tahtınızın da en iyisi olmasını diliyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından okulda gerçekleşen etkinliklere katılanlara şiltler verildi.

Daha sonra mezun olan öğrencilere başarı belgeleri verildi. Öğrenciler mezuniyet töreni sonrasında kep fırlatarak müzik eşliğinde eğlendiler. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Korkuteli Meslek Yüksek Okulunda Mezuniyet Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement