Yasin Öztekin'in babası Ali Öztekin, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti - Son Dakika
Spor

Yasin Öztekin'in babası Ali Öztekin, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti

Kırşehir'in Çiçekdağı ilçesinde yaşayan Demir Grup Sivasspor forması giyen Yasin Öztekin'in babası Ali Öztekin, koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdi.

07.09.2020 09:25  Güncelleme: 17:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Demir Grup Sivasspor forması giyen milli futbolcu Yasin Öztekin, babasından gelen acı haberle sarsıldı. Tecrübeli oyuncunun babası Ali Öztekin, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.

Uzun zamandır salgınla mücadele ettiği öğrenilen Ali Öztekin, kronik rahatsızlıklarının da etkisi ile yaşamını yitirirken, Öztekin ailesi büyük yıkım yaşadı.

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Ali Öztekin, Çiçekdağı ilçesine bağlı Hacıhasanlı köyünde salgın tedbirleri kapsamında kılınan namazın ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Yasin Öztekin'in babası Ali Öztekin, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti
Yasin Öztekin\'in babası Ali Öztekin, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Yasin Öztekin'in babası Ali Öztekin, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Volkan : Bundan 6 önce söylemiştim sözümün arkasındayım ülkemizde en az 4 milyon insan koronavirüs ten ölecek kendi yakınım dahil herkesin ailesinden ölümler var verilen sayılar gerçekle alakası yok.nüfusun azalması için birileri kirli bir siyaset uyguluyor 5 2 Yanıtla
  • Bjk: Başin sagolsun kardesim acinin rengi olmaz volkan kardesimin dedigi gibi TC uzerinde kirli bir siyaset yapiliyor mayis ayina geri donduk hasta ve olum vakalarinda ama hala devlet onemlem almiyor okullar acilsin diye israr ediyor bu virusu yasli genc dinlemiyor sayin bakanim olan saglik calisanlarina ve sizin emeginize oluyor artik hafta sonlari bari sokaga cikma yasaklari getirin havalar sogudugunda insanlar AVM ,lere gidecek hastalik dahada yayilacak saygilarimla 3 0 Yanıtla

Advertisement