Kuaförüm Sensin'den ayrılan Gözde Kansu'nun yerine gelen isim belli oldu - Son Dakika
Magazin

Kuaförüm Sensin'den ayrılan Gözde Kansu'nun yerine gelen isim belli oldu

Show TV'de yayınlanan Kuaförüm Sensin'in sunucusu Gözde Kansu, oyuncuğa geri dönmek istediğini söyleyerek işinden istifa etti. Kansu'nun yerine sunuculuk yapacak ünlü isim de belli oldu.

15.08.2020 15:36  Güncelleme: 16:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başarılı oyuncu Gözde Kansu, yapımcılığını Global Medya'nın üstlendiği, jüri koltuğunda Bülent Ersoy, Işıl Reçber, Seçkin Süngüç ve Adnan Serter'in oturduğu yarışma programının sunuculuğundan ayrıldı. Kansu ayrılık nedeni olarak ise asıl mesleği olan oyunculuğu özlediğini ve dizi setlerine geri dönmek istediğini söylemişti. Bu ayrılığın ardından yarışma programının yeni bölümleri yayınlanmadı. Yarışmanın yeni sunucusu ise netleşti.

GÖZDE'NİN YERİNE ÇİĞDEM GELİYOR

Gözde Kansu'nun ayrılığının ardından görevi güzel oyuncu Çiğdem Batur devralıyor. Oyuncu Çiğdem Batur, tiyatro oyunlarının yanı sıra Bizim Hikaye ve Kurtlar Vadisi Pusu dizilerinde de rol almıştı.

Kuaförüm Sensin'den ayrılan Gözde Kansu'nun yerine gelen isim belli oldu
Kuaförüm Sensin\'den ayrılan Gözde Kansu\'nun yerine gelen isim belli oldu

Son Dakika Magazin Kuaförüm Sensin'den ayrılan Gözde Kansu'nun yerine gelen isim belli oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (43)

  • Magazin: Çok hoş bir kadın üstelikte bekar 9 9 Yanıtla
    Magazine cevap: Bekar olunca ne yapacan ki? 18 1 Kokmus: Sana bakmaz 0 0 Memoli: Bende bekarım duyurulur 0 0 A haber: Bizim kanala alalım basortüsü taktımı tamamdır 0 0 Recep 31: Dik dur eğilme bu mllet seninle Seni işten atanlar utansın 0 0 Arzu: Nalum sahsın bir kanalı daha var askeri üniformaları giyen patlayıcılar patlatıldığı yakında asil ordu mensuplarımızın bileğinin hakkıyla kazanıp kçhakettiği rütbeleri takarlar nede olsa kanalın gizli sahibi belli acun sadece emanetçi .o boyalı kuklaların arasına katılsın bayan 0 0
  • Andullah: Senin neren dogruki 4 3 Yanıtla
  • Çarşı 34: Çiğdem hnm bunca başarılı işten sonra ve güzel kariyerinizden sonra bu hiç olmadı sizin gibi iyi bir insanın böyle bir kadroda ne işi olur anlamadım 0 0 Yanıtla
  • Bizene: Çok merak ediyorduk 0 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement