Kurban Bayramı Kutlanıyor - Son Dakika
Yerel

Kurban Bayramı Kutlanıyor

Kurban Bayramı dolayısıyla AK Parti Karabük İl, Eflani ve Safranbolu ilçe başkanlıklarıyla Safranbolu Belediyesi tarafından bayramlaşma programı düzenlendi.

25.09.2015 17:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kurban Bayramı dolayısıyla AK Parti Karabük İl, Eflani ve Safranbolu ilçe başkanlıklarıyla Safranbolu Belediyesi tarafından bayramlaşma programı düzenlendi.

Bir düğün salonunda düzenlenen AK Parti Karabük İl Başkanlığı bayramlaşma programına, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, AK Parti Karabük Milletvekili Osman Kahveci, İl Başkanı Timurçin Saylar, eski Kalkınma Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, AK Parti Karabük Milletvekili adayı Burhanettin Uysal, AK Parti 23. dönem Karabük Milletvekili Cumhur Ünal, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

Şahin, burada yaptığı konuşmada, sadece bu güzel ülkeye bu güzel ülkenin insanlarına hizmet etmek için yola çıkmış insanlar olduklarını söyledi.

Bayramlaşma programına geçen bayramdan daha çok ilginin olmasından memnuniyet duyduğunu aktaran Şahin, Karabük'te yapılan hizmetlere örnekler vererek değindi.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili'nin "Mehmet Ali Şahin Karabük'ten milletvekili adayı oldu, amacı Davutoğlu'nun yerine geçmek ve Başbakan olmak" dediğini hatırlatan Şahin, kendisinin asla böyle bir ne amacı nede hedefi olmadığını kaydetti.

"Karabük'ten bir hemşehrimizin Başbakan çıkma ihtimali olsa bir Karabük'lü olarak bundan üzüntü mü duymak lazım?" diye soran Şahin, şöyle devam etti:

"Şimdi benim kendisine 'kardeşim' diye hitap ettiğimi ve onun da bana 'abi' diye hitap ettiğini biliyoruz. Şimdi şuradan dışarı çıksak karşılaşsak bana 'selamun aleykum abi, nasılsın, bana bir emrin var mı?' der. söyleyeceği budur. Bu ifadeleri niçin kullandı hangi amaçla kullandı kendi takdiridir."

"Hemşehrimizin başbakan olmasından sevinç duyarız"

"Diyelim ki MHP'nin iktidar olma ihtimali yok ama iktidar alternatifi parti haline geldi. Sayın Vergili Genel Başkan Yardımcısı ve Devlet beyin yerine Genel Başkan ve Başbakan olma ihtimali belirdi" ifadelerine yer veren Şahin, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Biz sevinç duyarız.  Karabüklü bir hemşehrimizin başbakan olmasından sevinç duyarız. Kızmayın, eleştirmeyin. Keşke, Karabük'ten başbakan çıksa. Niye bunu öyle söylüyorsunuz. Bunu böyle söylerken amacınız nedir, Mehmet Ali Şahin'i yıpratmaya çalışmaksa halkımız beni de seni de tanıyor. Bu tür siyaset, Karabük'te takip edeceğimiz, yapacağımız bir siyasi anlayış değil. Karabük'te falan kişi Başbakan çıkacak diye üzülmeyin sevinin. Her partiden insan bundan sevinç duyar."

Herkesin düşünürken, düşüncelerini açıklarken sözünün nereye varacağını biraz değerlendirerek konuşması halinde çok daha iyi olacağını düşündüğünü vurgulayan Şahin, sözlerini şöyle tamamladı:

"Önümüzde 35 günlük bir süre var. Bu süreyi çok iyi değerlendirerek halkla bütünleşen bir çalışma ortaya koyacağız."

"Milliyetçilik lafla olmaz"

İl Başkanı Saylar ise konuşmasında, seçimlere kadar teşkilat olarak çok yoğun bir çalışma yapacaklarını, çalmadıkları kapı bırakmayacaklarını, ülkeye yapılan saldırıları bir bir anlatacaklarını aktardı.

Karabük'te iktidarları döneminde yapılan yatırımlardan bahseden Saylar, buna rağmen yapılanların görülmeyerek suçlandıklarını anlattı.

Karabük halkının yapılan yatırımların farkında olduğunu belirten Saylar, "4 lamba yakıp açılış yapanlar bize laf söyleyemez. Söz verip te yerine getirmediğimiz hiç bir konu yok. Havuzu yapamaz dediler yaptık. Keltepe Kayak Tesisleri'nide yapacağız. Milliyetçilik lafla olmaz. Milli silahla, tankla, topla, yatırımlarla olur. Bunu yapan AK Parti'dir. Bunları göremeyen muhalefete açıp gözünü öle bakmasını diliyorum" sözlerine yer verdi.

Eflani

Bir düğün salonunda düzenlenen Eflani'deki programda Belediye Başkanı İbrahim Ertuğrul, çalışmalarını slayt eşliğinde katılımcılara aktardı.

Programın sonunda belediye tarafından alınan itfaiye ve cenaze aracı, Şahin ve katılımcılar tarafından hizmete alındı.

Safranbolu

AK Parti Safranbolu İlçe Başkanlığı'ndaki programda da ise İlçe Başkanı Ahmet Güneş, katılımcılara teşekkür ederek, seçimlere hazır oldukları mesajını verdi.

Safranbolu Belediye'sinde ki bayramlaşmada Belediye Başkanı Necdet Aksoy, ilçede yapılan çalışmaları örnekler vererek anlattı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kurban Bayramı Kutlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement