Kurban Bayramı'na Doğru - Son Dakika
Yerel

Kurban Bayramı'na Doğru

Kızılay Çorlu Şube Başkanı Dodurga: "Kurban Bayramı öncesi kesim için bize vekalet verecek olan bağışçılarımız, müracaatlarda şube adını belirtmeli"

16.09.2014 17:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kızılay Çorlu Şube Başkanı Selime Dodurga, "Kurban Bayramı öncesi kesim için bize vekalet verecek olan bağışçılarımız, müracaatlarda şube adını belirtmeli" dedi.

Dodurga, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kurban Bayramı öncesinde bağış çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Kendilerine verilen vekaletler sonucunda kesimlerin Ankara genel merkez gözetiminde yapıldığını ifade eden Dodurga, şöyle konuştu:

"Kesimlerin tamamı, dini vecizelere göre yapılıyor. Bağışçılara, kendi kurban etlerinden yapılan konserveler ikram ediliyor. Bunun yanında teşekkür belgesi de veriliyor. İnternet üzerinden de kurban bağışı yapılabiliyor. Bu sisteme vekalet vererek kurbanını Kızılay'a bağışlayan bağışçıların müracaatlarda özellikle Çorlu Şubesi'ni belirtmesi gerekiyor. Kurban Bayramı öncesi kesim için bize vekalet verecek olan bağışçılarımız, müracaatlarda Çorlu şube adını belirtmeli."

Dodurga, geçen yıl Çorlu Şubesi olarak 100 yurt içi, 5 de yurt dışından kurban bağışı aldıklarını bu yıl bu sayının üzerine çıkmak istediklerini kaydetti. - Tekirdağ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kurban Bayramı'na Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement