Kuruçeşme Kapalı Pazarı Güneş Korelilerle Birlikte Açıldı - Son Dakika
Yerel

Kuruçeşme Kapalı Pazarı Güneş Korelilerle Birlikte Açıldı

Kuruçeşme Kapalı Pazarı Güneş Korelilerle Birlikte Açıldı

İzmit Belediyesi tarafından Kuruçeşme mahallesinde yapılan kapalı pazarın resmi açılışı İzmit Belediye Başkanı Dr.

04.11.2013 17:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmit Belediyesi tarafından Kuruçeşme mahallesinde yapılan kapalı pazarın resmi açılışı İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ın ev sahipliğinde gerçekleşti.

Hem vatandaşlar, hem de pazarcı esnafı tarafından memnuniyetle karşılanan pazarın açılışına Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kore Bukgu Belediye Başkanı Yoon Jong, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş, İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muharrem Tutuş, Belediye Meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Halk oyunu gösterileri ile renklenen açılışta söz alan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan pazarın İzmit'e hayırlı olmasını dileyerek, "Günümüzün pek çok gereklerine karşılık veren, son derece modern bir yapıda bir pazar inşa edildiğini kaydetti. Başkan Doğan, "İnönü ve Barış Caddeleri üzerine 3 bin metrekarelik alan üzerine kurulan 149 tezgah kapasiteli kapalı pazarda 85 araçlık otopark alanı, zabıta bürosu, bay bayan mescit, bebek emzirme odası, tuvaletler, idari bina ile sosyal tesis bulunuyor. Kapalı Pazar Alanı 24 saat boyunca kamera ile kontrol altında bulunacak" diye konuştu.

Kocaeli Milletvekili Fikri Işık ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da açılışta yaptıkları konuşmada pazar alanını çok beğendiklerini dile getirdiler. İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ın çalışmalarından memnun olduklarını dile getiren Işık ve Karaosmanoğlu İzmit'teki değişim ve gelişimin örnek olduğunu ifade ettiler. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kuruçeşme Kapalı Pazarı Güneş Korelilerle Birlikte Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement