Kürüm'den Burda Market'e Vergi Teşekkürü - Son Dakika
Güncel

Kürüm'den Burda Market'e Vergi Teşekkürü

Kürüm\'den Burda Market\'e Vergi Teşekkürü

Karabağlar Belediyesi, başlattığı örnek uygulama ile vergisini ödeyen mükelleflerine teşekkür belgesi gönderiyor.

27.01.2012 13:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

En yüksek vergi ödeyen ilk 5 mükellefe işyerlerinde sürpriz ziyaretler yapan Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm, en yüksek vergi ödeyen ilk 5 mükellef arasında bulunan Burda Market Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Ersan'ı örnek davranışları nedeniyle kutladı, teşekkür belgesini verdi.

Vergi borcunu zamanında ödeyenlerin evlerine, işyerlerine birer teşekkür belgesi gönderdiklerini belirten Kürüm, ilçede en yüksek vergi ödeyenlerin ise esnaf ve işadamları olduğuna dikkati çekti.

Mükelleflerle kısa sohbetler de yapan Kürüm, ilçe ve hizmetlere ilişkin beklentilerini de dinledi. 700 mükellefe, örnek davranışları nedeniyle teşekkür belgesi gönderdiklerini belirten Kürüm, vergi tahsilatının güçlükle yapıldığı bir dönemde duyarlı vatandaşlara özel olarak teşekkür etmek istediklerini ifade etti, "Bu düşünce ile yola çıktık. Gönüllü olarak vergisini ödeyen mükelleflerimiz nasıl ki borcunu ödemeyi unutmuyor, biz de onları unutmadığımızı göstermek istedik" dedi.

Başkan Kürüm'ün ziyaretinden büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Atilla Ersan, teşekkür plaketlerinin kendisini onurlandırdığını ve duygulandırdığını ifade etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kürüm'den Burda Market'e Vergi Teşekkürü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement