Kütahya Esnaf Birliği Başkanı Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Kütahya Esnaf Birliği Başkanı Açıklaması

Kütahya Esnaf Birliği Başkanı Yiğit: Pazarcı esnafımız sattığı ürünün donmaması için gerekirse sırtındaki ceketi ile ürünü muhafaza eder.

15.12.2013 12:04  Güncelleme: 10:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı İbrahim Yiğit, "Pazarcı esnafımız sattığı ürünün donmaması için gerekirse sırtındaki ceketi ile ürünü muhafaza eder" dedi.

Yiğit, yaptığı açıklamada, kentte soğuk havaların hayatı olumsuz yönde etkilemesine rağmen pazarda satılan sebze ve meyvelerin etkilenmediğini savundu.

Pazarda satılan ürünlerin soğuktan etkilenerek bozulmadığını vurgulayan Yiğit, şöyle konuştu:

"Havaların soğumasıyla satılan ürünlerde fiyat artışı olmadı. Kış mevsiminin gelmesiyle birçok ilde pazaryerlerinde satılan sebze ve meyvelere don vurdu. Ancak ilimizde pazarcımızın da gayretleriyle satılan ürünleri soğuk hava çok fazla etkilemedi. Çünkü pazarcı esnafımız sattığı ürünün donmaması için gerekirse sırtındaki ceketi ile ürünü muhafaza eder. Bunun dışında pazarcı esnafımız 'kış mevsimi geldi' diye sattığı sebze ve meyvelerin fiyatlarında gereksiz fiyat artışı uygulamadı. Örneğin soğuk havalardan önce domatesin fiyatı 2 lira ise şimdi de tüketicilerimiz aynı fiyattan domates satın alabilirler. Bizler tüketicilerimize en iyi hizmeti vermek adına elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bundan sonra da göstereceğiz."

Öte yandan bazı pazarcılar ürünlerini ve kendilerini soğuk havadan korumak için naylonlarla tezgahlarının etrafını sardıkları görüldü.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kütahya Esnaf Birliği Başkanı Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement