Kutso'da Akreditasyon Denetimi - Son Dakika
Güncel

Kutso'da Akreditasyon Denetimi

Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO), 2014 yılında dahil olduğu Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) akreditasyon sisteminde bir üst seviyeye geçti.

25.09.2017 13:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO), 2014 yılında dahil olduğu Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) akreditasyon sisteminde bir üst seviyeye geçti.

TOBB tarafından, oda ve borsalarda sunulan hizmet türlerinin genişletilmesi, hizmet kalitesinin iyileştirilmesi amacıyla 2014 yılında uygulamaya konulan akredite oda sistemine dahil olan KUTSO, üç yıl sonra gerçekleşen akreditasyon denetimini başarıyla geçerek bir üst seviyeye geçti.

Türk Loydu Baş Denetçisi Özlem Savran tarafından gerçekleştirilen denetim sonrası değerlendirme toplantısı düzenleyen KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Murat Hüdavendigar Günay, KUTSO'da değişim grubu olarak göreve geldikleri günden bu yana, odanın fiziki şartlarını iyileştirmek ve odayı üyelerine aksaksız hizmet verir hale getirmek için çalıştıklarını söyledi.

Geride bıraktıkları dört yılda, bu hedeflerini KUTSO'nun hizmet verdiği Kumluca, Finike, Demre ve Kaş ilçelerinde de gerçekleştirdiklerini ifade eden Günay, "Amacımız üyelerimizin ve bölge insanının 'KUTSO iyi ki var.' diyebilmesini sağlamaktır. Akreditasyon sistemi bizim bu hedefimize ulaşmamızda bize yol göstermekte ve hedeflerimize daha çabuk ulaşmamızı sağlamaktadır. Denetim sonunda denetmenimizin bize ifadesi yaptığımız çalışmalarla, akreditasyon sisteminde bir üst seviyeye çıktığımızdır. Bu da bizim için büyük bir gurur kaynağı, inşallah bundan sonraki süreçte hizmetlerimizi daha ileriye taşımak." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kutso'da Akreditasyon Denetimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement