Life Fitness'dan Bir İlk Daha - Son Dakika
Güncel

Life Fitness'dan Bir İlk Daha

Life Fitness\'dan Bir İlk Daha

Indoor Running Day Türkiye'de herkes koşu bandın üzerinde yarıştı!

19.01.2018 14:10


Life Fitness'ın Aralık ayında gerçekleştirdiği "Indoor Running Day Türkiye" etkinliğine koşu dünyasından pek çok isim ve koşu takımının yanı sıra sporu hayatının bir parçası olarak gören birçok sporcu katıldı. Kazanan yarışmacılardan birinciye 3 ay, ikinciye 2 ay, üçüncüye ise 1 ay Essporto Health Club üyelik ödülü verildi

Fitness cihazları sektöründe lider marka olan Life Fitness, ürettiği cihazlarla ilk sırada yer almanın yanı sıra etkinlikleriyle de fitness dünyasında fark yaratıyor. Farklı konseptlerde etkinlikler gerçekleştiren Life Fitness, düzenlediği aktivitelerle insanları spora ve hareket etmeye teşvik ediyor.

Life Fitness Aralık ayında Run of Legends ile beraber "Indoor Running Day Türkiye" etkinliği gerçekleştirdi. İlk kez yapılan etkinliğe koşu dünyasından pek çok isim ve koşu takımının yanı sıra spor yapmayı seven ve hayatının bir parçası olarak gören birçok kişi etkinliğe katıldı. Essporto Health and Fitness Club'ta gerçekleşen etkinlikte, katılımcılar koşu bandında "Yarı Maraton" ve "1 Mil" koşusu olmak üzere iki farklı kategoride yarıştı. "1 Mil" koşusunda bireysel, "Yarı Maraton" koşusunda ise 2 Erkek - 2 Kadın yarışmacı takım halinde yer aldı. Her iki kategoride de toplamda 140 kişiden fazla profesyonel ve amatör koşucu yarıştı.

Sporu daha eğlenceli bir şekilde deneyimleyen ve hareket etmekten asla vazgeçmeyen katılımcılar arasından kazanan yarışmacılara Essporto üyeliği ödülü verildi. "1 Mil" koşusunda erkeklerde en kısa sürede 4 dak. 59 sn, kadınlarda ise 6 dak. 55 sn'de koşu tamamlandı. Yarı Maraton kategorisinin ise 1 sa. 35 dak. 14 sn ile tamamlandı.
Önümüzdeki dönemde yaptıkları etkinliklerle farklı konseptlerde daha fazla kişiye ulaşmayı hedeflediklerini belirten Life Fitness Türkiye EKS Dış Ticaret Yönetim Kurulu Üyesi Emre Özdeş, "Life Fitness olarak 2017'nin son ayında "Indoor Running Day Türkiye" etkinliğini gerçekleştirdik. Rekabetin görüldüğü ve hissedildiği etkinlik aynı zamanda oldukça hareketli ve eğlenceli geçti. Ancak Indoor Running Day Türkiye'yi bir yarışmadan öte katılımcıların kendini denediği bir platform olarak da konumlayabiliriz. Bizce rekabet duygusu da tam olarak insanın kendisiyle yarışmasından geliyor. İlk kez yaptığımız bu etkinliği 2018 yılı içerisinde de devam ettirmeyi ve spor yapan ya da yapmayan herkesin katılarak Indoor Running Day Türkiye'nin bir parçası olmasını ve deneyimlemesini istiyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Life Fitness'dan Bir İlk Daha - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement