Ligde Kötü Günler Geçiren Orduspor Kurban Kesti - Son Dakika
Spor

Ligde Kötü Günler Geçiren Orduspor Kurban Kesti

Teknik Direktör Doğan: "Hiçbir zaman teslim olmayacağız. Teslim olma anlayışı benim karakterimde yoktur"

03.12.2014 16:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig'de aldığı başarısız sonuçlardan dolayı kötü günler geçiren Orduspor, kurban kesti.

Kulübün Durugöl Tesislerinde gerçekleşen kurban kesim törenine yönetici Durmuş Karaağaç, Orduspor Teknik Direktörü Ziya Doğan ve futbolcular katıldı.

Kurban kesimi sonrası gazetecilere açıklamalarda bulunan Doğan, inançları gereği kurban keserek kötü günlere son vermek istediklerini söyledi.

Orduspor olarak kötü günlerin üstesinden gelmek için çok çalışacaklarını belirten Doğan, "Yan gelip yatarsan bazı şeyler çok zor olur" dedi.

Önce çalışıp sonra isteyeceklerini ifade eden Doğan, "Takımımız çok iyi çalışıyor. Tek eksiğimiz yabancı oyuncuların sakatlıkları. Bugün onları da aramızda bekliyoruz" diye konuştu.

"Kuvvet hattındaki bazı oyuncuların sakatlığı ve çeşitli nedenlerden dolayı olmayışı bizi düşündürüyor" ifadesini kullanan Doğan, şunları kaydetti:

"Gerekli önlemleri alacağız. Hiçbir zaman teslim olmayacağız. Teslim olma anlayışı benim karakterimde yoktur. Aynı karakteri futbolcularımdan da bekliyorum. Çok kısa sürede bir şeyler vermemiz zor ama takım ruhu olarak çok farklı bir takım seyredileceğini söyleyebilirim. Topu seyreden ve mücadele etmeyen oyuncu istemiyorum. Oyuncularım da bunun farkında. İnşallah her şey Orduspor için iyi olacak. Tek isteğim takımın itici gücü olan taraftarların artık tribünleri doldurmasıdır."

Hafta sonu oynayacakları Bucaspor maçına da değinen Doğan, kazanmak adına her şeyi yapacaklarını sözlerine ekledi. - Ordu

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Ligde Kötü Günler Geçiren Orduspor Kurban Kesti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement