Lord Mayor onuruna BCCT'den resepsiyon - Son Dakika
Güncel

Lord Mayor onuruna BCCT'den resepsiyon

Oda Başkanı Chris Gaunt ve Yönetim Kurulu Üyeleri, her iki ülkenin iş liderini bir araya getiren bu özel resepsiyonda davetlilere ev sahipliği yaptı.

31.05.2016 10:44  Güncelleme: 10:53


Türkiye'deki İngiliz Ticaret Odası - BCCT tarafından, İstanbul'a ilk resmi ziyaretini gerçekleştiren Londra Finans Merkezi Belediye Başkanı (Lord Mayor of the City London) Lord Mountevans Jeffrey Evans onuruna özel bir resepsiyon organize edildi. Bu özel etkinlikte iş dünyasının seçkin iş liderleri bir araya geldi.

Türkiye ve Birleşik Krallık arasındaki işbirliği fırsatlarının gündemde olduğu gecede, iş liderleri sosyal bir ortamda yeni iş olanakları için görüş alışverişinde bulundu.

HSBC Türkiye'nin katkılarıyla Ritz Carlton Otel'de gerçekleşen resepsiyona katılanlar arasında, Birleşik Krallık Başkonsolosu Leigh Turner, Baş Konsolos Yardımcısı ve Ekonomi ve Yatırım Bölümü Başkanı Neil Floyd HSBC Türkiye CEO'su James Emmett, TÜSİAD Başkanı Cansen Başaran Symes, Meral Eredenk, Kaşif Altun, Mustafa Süzer, Alan Mellaart başta olmak üzere, seçkin konuklar yer aldı.

Londra Finans Merkezi Belediye Başkanı, İstanbul ziyareti sırasında Başbakan Yardımcısı Mehmet Simsek'le görüştü. Borsa İstanbul ve TÜSİAD yetkilileri ile bir araya geldi. Ziyaret boyunca Londra Finans Merkezi Belediye Başkanı'na farklı sektörlerden oluşan bir ticari komite eşlik etti. Türkiye'nin ekonomik ve ticari dinamiklerini çok daha yakından inceleme fırsatı yakaladılar. Gerçekleştirilen görüşmeler iş çevrelerinde yeni ortaklıkların doğmasına zemin hazırladı.

Türkiye'de İngiliz Ticaret Odası Başkanı Chris Gaunt, Londra Finans Merkezi Belediye Başkanı, Lord Mountevans'ın ziyaretinin iki ülke arasında gelişmeye devam eden ticari ilişkilerin güçlenmesine katkı sağlayacağını dile getirerek, artan ticaret hacminin, gerek Türkiye, gerekse Birleşik Krallık için değerli fırsatlar yaratmaya devam edeceğinin altını çizdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Lord Mayor onuruna BCCT'den resepsiyon - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement