LOREMS, Dijital Katalog Dönemini Başlattı - Son Dakika
Güncel

LOREMS, Dijital Katalog Dönemini Başlattı

LOREMS, Dijital Katalog Dönemini Başlattı

Ülkemiz network marketing alanının öncülerinden LOREMS, Türkiye'de dijital katalog dönemini başlatıyor.

02.01.2012 11:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Temsilcilerine dağıtacakları tablet bilgisayarlara e - katalog sistemini yüklediklerini anlatan LOREMS Başkan Yardımcısı Mahmut EROL, "Böylelikle Türkiye'nin en ücra köşesine dahi ürünlerimizi ulaştırabileceğiz" dedi.

Network marketing alanında Türkiye'de güvenli ve risksiz kazanç sunan LOREMS, dijital katalog dönemini başlatıyor. Alanında ilk olma özelliği taşıyan uygulama ile temsilcilerine dağıtacağı tablet PC'lere dijital katalogunu yükleyecek olan LOREMS, böylelikle ürün ve stok bilgilerinin güncellenmesinin yanı sıra Türkiye'nin en ücra noktalarına dahi ulaşabilecek.

Uygulamaya başlayacakları bu çalışma ile kendi alanlarında bir ilki gerçekleştirdiklerini anlatan LOREMS Başkan Yardımcısı Mahmut EROL, "Teknolojik gelişmeleri yakından izleyerek en rahat çalışma şartlarını temsilcilerimize sunmak için çalışıyoruz. Bu doğrultuda sektörümüzde bir ilki daha gerçekleştirerek 'Dijital Katalog' uygulamasını başlattık. Amacımız, temsilcilerimizin çalışma sistemlerini kolaylaştırarak müşterilerimize en kaliteli ve bol seçeneği sunmalarını sağlamaktır" dedi.

Tablet uygulama ile temsilcilerin kazançlarında da artış sağlamayı planladıklarını anlatan EROL, "2010 yılının son çeyreğinde hazırlıklarına başladığımız dijital katalog uygulaması meyvelerini şimdi vermeye başladı. Sistem, 2012 Ocak ayında aktif hale gelecek" dedi.

İlk hedef 5 bin temsilci

Yeni yılla birlikte uygulamaya geçecek dijital katalog uygulamasının ilk başta 5 bin temsilciye ulaşacağını belirten EROL, "İlk hedefimiz beş bin temsilcimize bu hizmeti sunmak. Önümüzdeki iki yıl içerisinde ise sistemi tüm üyelerimize yayacağız. Tabletlerin dağıtımında herhangi bir ayrım yapmıyoruz. Zaten geliştirdiğimiz sistem herkesin kullanabileceği kadar yalın" dedi.

Bu proje için önemli çözüm ortaklarıyla çalıştıklarını anlatan EROL, "Projenin internet altyapısı için Vodafone ile görüşüyoruz. Finans boyutunda ise yine İş Bankası'yla çözüm ortaklığına gideceğiz. Projemizin teknik yapılanması tarafında EROL Şirketler Grubu yer alacak" dedi.

"Sistem önemli avantajlar yaratacak"

LOREMS'in, başlattıkları bu sistem ile her hafta farklı ürün kataloglarıyla müşterilerinin karşısına çıkacağını anlatan EROL, "Dijital sistem sayesinde sezonluk çıkan kataloglar haftalığa dönüşecek. Ayrıca sistem sayesinde özel fırsat ürünleri belirleyip, indirimler ve kampanyalar düzenlemeyi planlıyoruz" dedi. Temsilcilerin ihtiyaç duyacakları her türlü dokümanın da cihazların içerisinde yer alacağının altını çizen EROL, "Offline çalışan bir internet sitesi tüm müşterilerin ayağına gitmiş olacak. Mevcut durumda online fırsat siteleri bile rağbet görüyorken, biz bu siteleri internet bağlantısı olmayan köylere kadar götürmüş olacağız" dedi.

LOREMS hakkında daha fazla bilgi için www.lorems.com.tr adresini ziyaret edilebilir ya da 444 37 65 (EROL) numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel LOREMS, Dijital Katalog Dönemini Başlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement