Loving Vincent Filmi - Son Dakika
Kültür Sanat

Loving Vincent Filmi

Loving Vincent Filmi

Loving Vincent filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Loving Vincent filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

29.09.2017 16:55

Polonyalı ressam ve yönetmen Dorota Kobiela ve Hugh Welchman'ın yönetmenliğini üstlendği animasyon i, Ayçiçekleri, Yıldızlı Gece, Teras Kafe gibi tablolarıyla bilinen ünlü ressam Vincent van Gogh’un yaşamı ve esrarengiz ölümünü konu alıyor. Film, Vincent van Gogh’un 120’den fazla en iyi tablosundan oluşuyor ve konu tablolardaki karakterlerle anlatılıyor. Olay örgüsü ise yazarın kendisi tarafından yazılan 800 mektup üzerinde kuruluyor.

Yönetmen: Dorota Kobiela, Hugh Welchman

Senaryo: Dorota Kobiela, Hugh Welchman, Jacek Dehnel

Oyuncular: Douglas Booth, Josh Burdett, Holly Earl, Robin Hodges, Chris O'Dowd, John Sessions, Helen McCrory, Eleanor Tomlinson, Aidan Turner, Saoirse Ronan, Joe Stuckey, James Greene, Martin Herdman, Bill Thomas, Jerome Flynn, Robert Gulaczyk, Piotr Pamula, Cezary Lukaszewicz, Bozena Berlinska-Bryzek, Anastazja Seweryn, Borys Dominiuk, Bartlomiej Sroka, Kamila Dyoubari, Przemyslaw Furdak, Adam Pabudzinski, Keith Heppenstall, Graham Pavey, Nina Supranionek, Marcin Sosinski, Richard Banks , Carole Le Clanche

Filmin Türü: Animasyon

Orijinal Adı: Loving Vincent

Yapımcı Firma: BreakThru Productions

Yapım Yılı: 2017

Yapım Ülkesi: İngiltere, Polonya

Orijinal Dili: İngilizce

Filmin Süresi: 94 dk.

Dağıtıcı Firma: Mars Dağıtım

Vizyon Tarihi: 29.12.2017

Kaynak: InterSinema.com

Son Dakika Kültür Sanat Loving Vincent Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement