Lübnan, İsrail'le Fotoğrafı Affetmedi! - Son Dakika
Güncel

Lübnan, İsrail'le Fotoğrafı Affetmedi!

Lübnan, İsrail\'le Fotoğrafı Affetmedi!

Bu yıl Filipinler'de gerçekleştirilen Miss Earth yarışmasında İsrailli güzel ile fotoğraf çektiren Lübnan güzelinin unvanı elinden alındı.

19.10.2018 14:50

Dünyanın 90 ülkesinden katılımın olduğu Miss Earth yani Yeryüzü Güzelleri yarışması bu yıl Filipinler'de düzenlendi. Yarışmaya, İsrail ile Lübnan güzellerinin fotoğrafları damga vurdu.

Lübnan, İsrail'le Fotoğrafı Affetmedi!

UNVANI ELİNDEN ALINDI

Lübnan güzeli Salwa Akar, İsrailli güzel Dana Zreik'le zafer işareti yaparak fotoğraf çekti. Fotoğrafın ardından Miss Earth Lübnan yarışmasının organizatörleri yerel basına İsrail'le ilişki kurulmasını desteklemediklerini ve Akar'ın unvanını elinden aldıklarını açıkladı.

AKAR OLAYI FACEBOOK'TAN DOĞRULADI

Facebook hesabından yaptığı açıklamada olayı doğrulayan Akar, yarışmaya devam edeceğini belirtti. Salwa Akar, "Kendim olmak için unvana gerek yok. Başladığım işi sizin desteğiniz veya sevginiz olmadan bitireceğim. Tanrı her zaman benimle, o beni herkesten daha iyi tanıyor, kalbimde ne olduğunu biliyor. Om Shanti" dedi.

Lübnan, İsrail'le Fotoğrafı Affetmedi!

İSRAİL, LÜBNAN'I DÜŞMAN ÜLKE OLARAK NİTELİYOR

Bir taraftan da Akar'ın instagram'da, lensleri olmadığı için fotoğrafı çektirdiği güzelin İsrail yarışmacısı olduğunu fark etmediğini söylediği iddia edildi. Öte yandan Lübnan ile İsrail arasında diplomatik ilişki bulunmuyor ve İsrail, Lübnan'ı 'düşman devlet' olarak niteliyor.

Lübnan, İsrail'le Fotoğrafı Affetmedi!
Lübnan, İsrail'le Fotoğrafı Affetmedi!

Son Dakika Güncel Lübnan, İsrail'le Fotoğrafı Affetmedi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement