Lüks Villaya İklim Değiştirme Sistemi Kurup Uyuşturucu İmal Ettiler - Son Dakika
3. Sayfa

Lüks Villaya İklim Değiştirme Sistemi Kurup Uyuşturucu İmal Ettiler

Lüks villaya iklim değiştirme sistemi kurup uyuşturucu imal ettilerMUĞLA - Bodrum'da lüks villanın içerisine iklim değiştirme sistemi kuran 1 kişi ve ona yardım ettikleri iddia edilen 2 kişi polis ekiplerince gözaltına alındı.

21.09.2018 21:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Lüks villaya iklim değiştirme sistemi kurup uyuşturucu imal ettiler

MUĞLA - Bodrum'da lüks villanın içerisine iklim değiştirme sistemi kuran 1 kişi ve ona yardım ettikleri iddia edilen 2 kişi polis ekiplerince gözaltına alındı. Mahkemeye çıkarına 3 kişden 2'isi tutuklanırken 1 kişi ise adli kontrollü serbest bırakıldı.

Bodrum Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri yaptığı araştırmalar sonucunda uyuşturucu madde ticareti yapma suçu dahil 12 suçtan arandığı öğrenilen E.Y. isimli şahsın, yakalanmamak için kardeşi A.Y'nin kimliğini kullandığını tespit etti. Konacık Mahallesi'nde bir villada kaldığı ve villanın içerisine iklimlendirme sistemi kurarak, scunk maddesi olarak bilinen uyuşturucu maddeyi yetiştirip sattığı şeklinde bilgilerin de alındığı E.Y.'nin yakalanması için çalışma başlatıldı. Şahsın, kullandığı 06 FD 0028 plakalı araç tespit edilip, Torba Uygulama Noktası'nda durdurularak yanındaki M.C. ile birlikte gözaltına alındı. E.Y. isimli şahsın Konacık'ta konakladığı villasında yapılan aramada ise iklimlendirme sisteminin söküldüğü ve bodrum katında tadilat yapıldığı görüldü. İkamette yapılan aramada bir miktar scunk maddesi ele geçirildi. Yapılan araştırma neticesinde E.Y.'nin M.C. ve Ö.G. ile birlikte iklimlendirme sistemine ait düzenekleri Ö.G. isimli şahsa ait marketin deposuna taşıdıkları belirlendi. Markete ait depoda yapılan aramada iklimlendirme sistemine ait düzenekler bulunarak el konuldu.

Gözaltına alınan E.Y. ve M.C. çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, Ö.G. ise adli kontrol tedbirleri uygulanarak serbest bırakıldı.

Lüks Villaya İklim Değiştirme Sistemi Kurup Uyuşturucu İmal Ettiler
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Lüks Villaya İklim Değiştirme Sistemi Kurup Uyuşturucu İmal Ettiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement