MABEM ve Koordinasyon Merkezinde Son Adımlar - Son Dakika
Güncel

MABEM ve Koordinasyon Merkezinde Son Adımlar

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Salihli'de yakın zamanda hizmet vermeye başlayacak Büyükşehir Belediyesi Koordinasyon Merkezi ve MABEM binasında incelemelerde bulundu.

07.02.2018 17:06

Manisa Büyükşehir Belediyesinin Salihli ilçesine kazandırdığı ve hayata geçireceği projeleri yerinde incelemek üzere ilçeye giden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, yakın zamanda MABEM ve Koordinasyon merkezi olarak hizmet verecek binada incelemelerde bulundu.

Başkan Ergün'e Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Yılmaz Gençoğlu, Mustafa Genç, Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları, meclis üyeleri, MHP İl Başkanı Erkan Öztürk, Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Balaban ve yetkililer eşlik etti. MABEM Binası ve Koordinasyon Merkezi olarak hizmet verecek projede artık bitim aşamasına gelindiğini belirten Başkan Ergün, yetkililere son çalışmaların hızlandırılması ve eksik noktaların hızlı bir şekilde tamamlanması talimatını verdi. Başkan Ergün, kendisini görmeye gelen çocuklarla da yakından ilgilendi ve hediyeler verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel MABEM ve Koordinasyon Merkezinde Son Adımlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement