Magester'den Aygün'e Tepki - Son Dakika
Güncel

Magester'den Aygün'e Tepki

ERZURUM (İHA) – MAGESDER Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Oğuz, CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün'ün Başbakan Erdoğan'ın Erzurum mitingiyle ilgili yazdığı tweete sert tepki gösterdi.

24.06.2013 17:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ERZURUM (İHA) – MAGESDER Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Oğuz, CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün'ün Başbakan Erdoğan'ın Erzurum mitingiyle ilgili yazdığı tweete sert tepki gösterdi.

CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün'ün, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki "Başbakan'ın mitingine gidenlere kişi başı 100 TL veriliyormuş" iddiasına Erzurum Mahallebaşı ve Gülahmet Esnaf ve Sanatkarları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (MAGESTER) yönetimi sert tepki gösterdi. MAGESDER Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Oğuz, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, Milletvekili Aygün'ün Erzurumlulara iftira attığını belirterek ispata davet etti. Oğuz, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Son günlerde sokaklarda çıkarılmak istenen şiddet ve vandalizm karşısında, demokrasinin olmazsa olmazı olan seçilmiş hükümete ve sayın Başbakana biz Erzurumlular mitinge destek vermek ve milli iradeye sahip çıkmak adına Erzurum İstasyon Meydanı'nda bir araya geldik.

Yine aynı gün, milletin iradesini parlamento çatısı altında demokrasi çerçevesinde koruma ve kollama sorumluluğuna haiz bir milletvekili sosyal medyadaki twitter hesabından 'Erzurum'dan gelen haberlere göre Tayyip'i dinlemeye gidenlere kişi başı 100 TL veriliyormuş. Demek ki din sömürüsü yetmiyor!' içeriğinde bir tweet paylaşmıştır.

Bizler dün Erzurum kongresinde olduğu gibi bugün de egemenliğin kayıtsız şartsız millete ait olduğunu savunan Erzurumlular olarak bu kişinin ifadelerinin iftira olduğunu sizlerle paylaşıyoruz. Bu sayın vekilin seçildiği günden bugüne milletin birliğine kast eden tavır ve söylemlerini de ibretle seyretmekteyiz.

Ey Hüseyin Aygün Bey; müddei iddiasını ispatla mükelleftir! Siz ve haber aldığınız kişi bu çirkin ve mesnetsiz iftiranızı ispata mecbursunuz. İçinize sindiremediğiniz halkın demokratik hakkını kullanarak hükümetine ve Sn Başbakanına sahip çıkmasını bu yalanla karalayamazsınız." - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Magester'den Aygün'e Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement