AK Parti Erzurum Yakutiye İlçesi Belediye Başkan Adayı Mahmut Uçar Kimdir? - Son Dakika
Politika

AK Parti Erzurum Yakutiye İlçesi Belediye Başkan Adayı Mahmut Uçar Kimdir?

AK Parti Erzurum Yakutiye İlçesi Belediye Başkan Adayı Mahmut Uçar Kimdir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri için Erzurum Yakutiye İlçesi Belediye Başkan adayı olarak Mahmut Uçar'ı seçti. Mahmut Uçar kimdir?

26.01.2019 16:35

31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde AK Parti, Erzurum Yakutiye İlçesi Belediye Başkan adayını belirledi. Erzurum Yakutiye İlçesi Belediye Başkan adayı Mahmut Uçar kimdir?

MAHMUT UÇAR KİMDİR?

Başkan adayı Uçar, 1977 yılında Erzurum'un Merkeze bağlı Soğucak Köyünde dünyaya geldi. İlkokulu Soğucak Köyünde, orta ve lise eğitimini Erzurum İmam Hatip Lisesi'nde tamamladı. Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesini bitirdikten sonra Narman Sağlık Merkezinde kısa bir süre tabip olarak çalıştı. İşletme alanında yüksek lisans yapsa da Atatürk Üniversitesi Tıbbi Mikrobiyoloji Anabilim Dalında doktora eğitimini sürdürüyor.

AK Parti Erzurum Yakutiye İlçesi Belediye Başkan Adayı Mahmut Uçar Kimdir?

ERZURUM İL SAĞLIK MÜDÜRÜ OLARAK GÖREV YAPIYOR

Mahmut Uçar, 8 yıl Erzurum ve Yalova'da sağlık kurumlarında çeşitli kademelerde yöneticilik görevinde bulundu. Sonrasında, Erzurum'da 2 yıl Aile Hekimi olarak çalıştı. Sağlık Bakanlığı Kuzey Doğu Anadolu Bölge Koordinatörlüğü görevini yürüttü. 2015-2017 yılları arasında Erzurum Halk Sağlığı Müdürlüğünde bulundu. Ekim 2017'de Erzurum İl Sağlık Müdürü olarak atanarak halen bu görevini yürütüyor.

Son Dakika Politika AK Parti Erzurum Yakutiye İlçesi Belediye Başkan Adayı Mahmut Uçar Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement