Malatya,Büyükşehir Nimetlerinden Faydalanmaya Başladı - Son Dakika
Güncel

Malatya,Büyükşehir Nimetlerinden Faydalanmaya Başladı

Malatya,Büyükşehir Nimetlerinden Faydalanmaya Başladı

Malatya Belediyesi Hatunsuyu ve Samanköy'de asfalt çalışması yaptı.

18.11.2013 16:17  Güncelleme: 16:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya Belediyesi tarafından, Hatunsuyu Beldesinde 7 kilometre, Samanköyü'nde 4 kilometre asfalt çalışması yapıldı.

Şehir merkezinde düzenleme çalışmaları kapsamında asfaltlama çalışmalarını aralıksız sürdüren Malatya Belediyesi, mevsim şartlarının da uygun olması nedeni ile mücavir alan dışındaki bazı köy ve beldelerde de asfaltlama çalışmaları yapıyor.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ın büyükşehir süreci ile ilgili ilçe ve belde gezileri sırasında asfalt ihtiyacı olan yerlerin tespit edilmesinin ardından, bu bölgelerde asfalt çalışmalarına başlandı.

Bu kapsamda, Malatya Belediyesi tarafından Hatunsuyu beldesi ile Samanköy'de asfaltlama çalışmaları yapıldı.

Malatya Belediyesi, Hatunsuyu beldesinde formu bozulmuş ve özelliklerini yitirmiş 7 kilometrelik yol ile Samanköyü yolunda 4 kilometre asfaltlama çalışması yaptı. Çalışmalar sırasında 54 bin m2 tmt (sıkıştırma malzemesi), 70 bin m2'de satih kaplama malzemesi kullanıldı.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır'a teşekkür

Yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren bölge halkı ve yöneticileri, Belediye Başkanı Ahmet Çakır'a teşekkür ettiler.

Yapılan çalışmalarla yollarının pırıl pırıl olduğunu belirten Samanköyü Muhtarı Murat Şahin, "Malatya Büyükşehir olmanın nimetlerinden faydalanmaya başladı. Köyümüzde yapılan çalışma buna örnektir. İki kat asfalt döküldü. Alt yapısı güçlü olsun diye arkadaşlar farklı bir çalışma yaptılar. İnanın ki çok güzel oldu. Başta Belediye Başkanı Ahmet Çakır olmak üzere, emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.

Malatya Belediyesinin, Hatunsuyu'nda 7 kilometrelik asfalt çalışması yaptığını belirten Hatunsuyu belde Belediye Başkanı İbrahim Karadeniz ise yapılan çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Ahmet Çakır'a teşekkür ederek, "Sayın Başkanımız her zaman yanımızda oldu. Beldemizin sorunları ile ilgili olarak bizlere her zaman destek vermiş, yardımcı olmuşlardır. Kendilerine beldem halkı adına teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Malatya,Büyükşehir Nimetlerinden Faydalanmaya Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement