Malatya'da Dini Yayınlar ve Kitap Fuarı - Son Dakika
Yerel

Malatya'da Dini Yayınlar ve Kitap Fuarı

Malatya'da Ramazan ayı nedeniyle Dini Yayınlar ve Kitap Fuarı açılacak.23.Dini Yayınlar ve Kitap Fuarı ile ilgili bilgiler veren Malatya Belediyesi Kültür A.Ş.Genel Müdürü Murat Nalçacı, "Ramazan ayı süresince açık kalacak olan bu fuarımızı"...

19.07.2012 12:13

Malatya'da Ramazan ayı nedeniyle Dini Yayınlar ve Kitap Fuarı açılacak.

23. Dini Yayınlar ve Kitap Fuarı ile ilgili bilgiler veren Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü Murat Nalçacı, "Ramazan ayı süresince açık kalacak olan bu fuarımızı herkesin gezmesini temenni ediyorum. Geçtiğimiz yıllarda Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Çakır'ın başlatmış olduğu 'Sevdiklerimize Kitap Hediye Edelim' kampanyası bu yıl da devam edecek. Herkesin mutlaka ama mutlaka sevdiklerine birer kitap alıp hediye etmesi gerekir. Onbir ayın sultanı olan Ramazan ayı içerisinde bu tür hediyeler dostluğu, kardeşliği pekiştirir. Ayrıca Dini Yayınlar ve Kitap Fuarı'nda Türkiye'nin önemli yazar ve şairlerinden Yavuz Bahadıroğlu, Vehbi Vakkasoğlu, Abdulaziz Bayındır, Ali Erkan Kavaklı, Mehmet Paksu, Cemil Tokpınar ve Ramazan Kayan'ın iştirak edeceği imza günleri ve sohbetler yapılacak" dedi.

ASPUZU'DA RAMAZAN GECELERİ

Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. tarafından ayrıca Ramazan'da bir dizi etkinlik düzenlenecek. İlahi sanatçılarının konserleri, Türk halk müziği konserleri, Türk sanat müziği konserleri, konferanslar, tiyatro gösterileri, komşu il ve Malatya'nın ilçelerinin düzenlediği geceler, dernek ve sivil toplum kuruluşlarının düzenlediği geceler, mahalli sanatçıların konserleri, ney dinletisi, semazen gösterileri, yarışmalar, şiir geceleri, kukla gösterileri, Hacivat-Karagöz gösterileri gibi etkinliklerin yapılacağı program 20 Temmuz Cuma günü başlıyor.

Kültür A.Ş. Genel Müdürü Murat Nalçacı, "Ramazan ayı süresince her akşam 22.00'de başlayacak olan etkinliklere tüm halkımızı davet ediyorum" dedi.

Yine Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. tarafından Ramazan ayı süresince PTT önünde bulunan şerbet çeşmesinden şerbet akıtılacak. Her akşam saat 22.00'de akıtılacak şerbet, gece geç saatlere kadar devam edecek. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Malatya'da Dini Yayınlar ve Kitap Fuarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement