Malatya'daki Hastanelerin Sorunları Sgk'ya Anlatıldı - Son Dakika
Yerel

Malatya'daki Hastanelerin Sorunları Sgk'ya Anlatıldı

Malatya'daki özel hastaneler ve tıp merkezlerinin sorunları Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkanı Fatih Acar'a iletildi.

17.02.2012 12:21

Malatya'daki özel hastaneler ve tıp merkezlerinin sorunları Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkanı Fatih Acar'a iletildi.

AK Parti Malatya İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, AK Parti Malatya Milletvekilleri Mustafa Şahin, Cemal Akın ve Öznur Çalık, Malatya'daki özel hastaneler ve tıp merkezlerinin başhekimleri ve yetkilileri ile birlikte SGK Başkanı Acar'ı makamında ziyaret etti.

SGK'da yapılan toplantıda, Malatya'daki kurumların sıkıntıları Acar'a anlatılarak destek istendi.

Malatya Milletvekilleri tarafından Malatya SGK Sağlık İşleri İl Müdürlüğüne en az 5 doktor ataması yapılması, hastane faturalarının Malatya'da incelenmesi ve mutabakatın yapılması, Ankara'ya bağlı olan Malatya'nın başka bir ile bağlanması talep edildi.

SGK Başkanı Fatih Acar da, konu ile ilgili yaşanan mağduriyetin giderilmesi hususunda eksiklerin tamamlanacağını, 3 ay içerisinde mevcut eksikliklerin kapanmaması halinde Malatya'ya Bölge Müdürlüğünün açılabileceğini ifade etti.

Turgut Özal Tıp Merkezi Başhekimi Özgen ve özel hastane yöneticileri, bu toplantının koordinasyonunu sağlayan milletvekillerine teşekkür etti.

Toplantıya, Turgut Özal Tıp Fakültesi Başhekimi Prof Dr.Ünsal Özgen ve Başhekim Yardımcısı Mehmet Aslan, Müjde Hastanesi'nden Necati Paşahan, Alman Universal Hastanesinden Murat Çetin, Alamet Tıp Merkezi'nden Kemal Kahraman, Hacettepe Çocuk Hastanesi'nden Mehmet Gündüz, Malatya Park Hastanesi'nden Erdal Göçmez, Sevgi Tıp Merkezi'nden Mehmet Köroğlu, Melit Park Hastanesi'nden Abdulkadir Gül, Gözde Hastanesi'nden İbrahim Karaman katıldı.

- MALATYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Malatya'daki Hastanelerin Sorunları Sgk'ya Anlatıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement