Malatya Kent Konseyi Genel Sekreteri Yıldırım Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Malatya Kent Konseyi Genel Sekreteri Yıldırım Açıklaması

Malatya Kent Konseyi Genel Sekreteri Avukat Ali Yıldırım, küçük iyilik hareketlerinin büyümesi ve her şeyin amacı olan insana dair problemlerin çözülmesi gerektiğini belirtti.

03.01.2012 11:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya Kent Konseyi Genel Sekreteri Avukat Ali Yıldırım, küçük iyilik hareketlerinin büyümesi ve her şeyin amacı olan insana dair problemlerin çözülmesi gerektiğini belirtti.

İnönü Üniversitesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, üniversite bünyesinde yayım yapan Kampüs FM'deki Panorama Programı'na konuk olan Yıldırım, konseyin, kentin hak ve hukukunun korunmasında, çevreye duyarlılık noktasında ve kent bilinci hususunda yoğun çalışmalarda bulunduğunu belirterek, "Şimdi Malatya Zamanı" gibi yapılan çalışmalarla farkındalık yarattıklarını kaydetti.

Konsey sayesinde kent kültürü konusunda önemli aşamalar kat edildiğini vurgulayan Yıldırım, büyüme ve gelişmeye hem zihinsel hem kültürel hem de estetik açıdan baktıklarını belirtti. Yıldırım, yeni yılda en başat kampanyalarının

"kentli insan nasıl olur" söylemi üzerinde gerçekleşeceğini ifade etti.

"Küçük iyilik hareketleri büyümeli ve her şeyin amacı olan insana dair problemler çözülmeli" diyen Yıldırım, sivil toplum kuruluşlarının özümsenmesi anlamında "yönetişim ve katılımcı demokrasinin" daha da irdelenmesi ve uygulanması gerektiğini vurguladı.

Malatya'nın büyükşehir olma yönündeki adımlarını uygun bir rol modelle desteklediklerini kaydeden Yıldırım, Malatya'nın büyükşehir olmasının ödenek ve hizmetler açısından şehre avantaj sağlayacağını söyledi.

- MALATYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Malatya Kent Konseyi Genel Sekreteri Yıldırım Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement