Malatya TSO ile Türk Telekom'dan Teknolojik İş Birliği - Son Dakika
Güncel

Malatya TSO ile Türk Telekom'dan Teknolojik İş Birliği

Türk Telekom, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası ile Teknoloji Danışmanlığı Protokolü imzaladı.

16.10.2014 14:00  Güncelleme: 14:30

Türk Telekom, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası ile "Teknoloji Danışmanlığı Protokolü" imzaladı.

Türk Telekom açıklamasına göre, iş birliği sonucunda Türk Telekom, Malatyalı sanayicilerin teknoloji danışmanı olurken, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası işletmeleri, dijital dönüşümünü Türk Telekom'un güçlü fiber optik altyapısı ve genişbant hizmetleriyle tamamlayacak.

Türk Telekom, Organize Sanayi Bölgeleri ve Sanayi Odaları'yla yaptığı teknolojik iş birliği anlaşmalarına Malatya'yı da ekledi. Malatya Ticaret ve Sanayi Odası ile "Teknoloji Danışmanlığı Protokolü" imzalayan Türk Telekom, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası'nın 7 bin üye işletmesine en son teknolojiyi içeren ürünler ile güçlü ve güvenli bir iletişim altyapısı sağlayacak.

Türkiye'nin dijital dönüşümünü gerçekleştirme yolundaki çalışmalarına aralıksız devam eden Türk Telekom, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası ile imzaladığı protokolle, Malatya sanayicilerinin ihtiyaçlarına en uygun teknolojik çözümler sunarak, en ileri teknolojiyle donatılmış hizmetlerden faydalanmalarını sağlayacak.

Konuyla ilgili düzenlenen protokol imza törenine Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Türk Telekom Anadolu Merkez 2 Bölge Müdürü Muhammet Katmer, Türk Telekom KOBİ Satış Direktörü Esra Şimşek ve Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

Katmer, Malatyalı sanayicilerin özellikle ihracat hacmiyle dikkati çeken bir başarıya imza attıklarını belirterek, "İşletmelerin rekabet yarışında önde olmaları için teknolojinin gücü ve hızı çok büyük fark yaratıyor" dedi.

Gerek bireysel gerekse kurumsal bazda tüm müşterilerinin dünya standartlarında, modern ve kaliteli iletişim hizmetlerine ulaşmalarının öncelikli hedefi olduğunu aktaran Katmer, "Bunu sağlamak için yatırımlarımızı kesintisiz olarak sürdürüyoruz. Malatya Sanayi ve Ticaret Odası'yla imzaladığımız iş birliği ile Malatyalı sanayicilerin teknoloji danışmanı olarak, verimliliklerini artırmalarını ve küresel düzeyde teknoloji çözümlerine ulaşmalarını amaçlıyoruz. Müşterilerimizin rekabet güçlerini daha da artırabilmelerinde önemli bir rol üstleneceğimize inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

Erkoç ise teknolojik altyapının artık iş dünyalarının ayrılmaz bir parçası olduğunu belirterek, "Bugün teknolojik altyapıyı kullanan işletmelerin başarısı daha yüksektir. Biz de Malatya Ticaret ve Sanayi Odası olarak üyelerimize iyi şartlarda hizmet verecek olan tüm kuruluşlarımıza destek oluyoruz" değerlendirmesini yaptı.

İşbirliği kapsamında Malatya Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan firmalara fiber optik kablo altyapısı üzerinden hizmetler sunacak. Türk Telekom, Malatyalı firmaları, 10 Gbps'ye kadar bağlantı hızı, çok noktadan çok noktaya hızlı ve güvenilir bağlantı sağlayan Sanal Özel Ağ gibi gelişmiş ses ve görüntülü haberleşme sağlayan genişbant internet hizmetleri ile donatacak.

Türk Telekom'un işletmelerin tüm iletişim ihtiyaçlarına yönelik sunduğu ürün ve çözümler arasında; Fibernet, işyerim paketleri, TT sanal santral, metro ethernet, ISDN PRI, TTVPN, Tivibu ve benzeri hizmetler yer alıyor. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Malatya TSO ile Türk Telekom'dan Teknolojik İş Birliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement