Malkara Organize Sanayi Bölgesinde İlk Tapu Verildi - Son Dakika
Yerel

Malkara Organize Sanayi Bölgesinde İlk Tapu Verildi

Malkara Organize Sanayi Bölgesinde İlk Tapu Verildi

Tekirdağ’ın Malkara ilçesi Kaymakamı Mahmut Halal tarafından Malkara Organize Sanayi Bölgesinde faaliyetine başlayan Kubale Ahşap Sanayi ve Ticaret Limited Şirketine tapusu verildi.

27.03.2014 10:14

Tekirdağ'ın Malkara ilçesi Kaymakamı Mahmut Halal tarafından Malkara Organize Sanayi Bölgesinde faaliyetine başlayan Kubale Ahşap Sanayi ve Ticaret Limited Şirketine tapusu verildi.

Kaymakamlık makamında yapılan tapu verme törenine Kaymakam Mahmut Halal, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ümran Bilgin, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Eğilmez, İl Genel Meclis Üyesi Recep Süvari, Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Üyesi Gediz Coşkun, Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Taner Turna ve Kubale Ahşap Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Barış Tanrıverdi katıldı.

Törende Kubale Ahşap Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Barış Tanrıverdi'ye tapusunu Kaymakam Mahmut Halal tarafından verildi. Tapu töreni sonrasında konuşan Kubale Ahşap Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Barış Tanrıverdi, Malkara Organize Sanayi Bölgesinden almış oldukları toplam 20 bin metrekarelik alan üzerine 10 bin metrekarelik kapalı alan yaptıklarını belirterek "İlk etapta 27 kişi ile işe başladık. Fabrikamızda Mobilya ve Mutfak dolapları kapakları üreteceğiz. Ürettiğimiz ürünleri iç piyasada İzmir Ankara, Bursa, Çanakkale ve İstanbul'un çeşitli ilçelerine satıyoruz. Türkiye içerisinde 9 şubemiz vardır. Merkezimizi Malkara Organize Sanayi Bölgesine taşıdık. İş yerimizde 6 ay içerisinde toplamda 100 kişi çalıştırmayı hedefliyoruz. Bunların 10 kişisi daha önceki şirketimizde çalışan ustabaşlarımızdan oluşacak geri kalan 90 kişi ise Malkaralı gençlerden oluşacaktır" şeklinde konuştu. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Malkara Organize Sanayi Bölgesinde İlk Tapu Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement