Mamak'ta Birlik ve Beraberlik Sofraları Kuruluyor - Son Dakika
Yerel

Mamak'ta Birlik ve Beraberlik Sofraları Kuruluyor

Mamak\'ta Birlik ve Beraberlik Sofraları Kuruluyor

Mamak Belediyesinin gerçekleştirdiği “Mahallede İftar Var” etkinliği kapsamında binlerce vatandaş Yeşilbayır Mahallesi’nde düzenlenen iftar programında buluştu.

04.06.2017 10:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mamak Belediyesinin gerçekleştirdiği "Mahallede İftar Var" etkinliği kapsamında binlerce vatandaş Yeşilbayır Mahallesi'nde düzenlenen iftar programında buluştu.

Ramazan-ı Şerif tüm güzelliği ve bereketiyle devam ederken, Mamak Belediyesinin gerçekleştirdiği Mahallede İftar Var etkinliği de tüm hızıyla sürüyor. Her gün ayrı bir mahallede binlerce vatandaşı aynı sofrada buluşturan Mahallede İftar Var programı, bu kez Yeşilbayır Mahallesi'nde düzenlendi. 5 bin kişinin aynı masada buluştuğu mahalle iftarında konuşan Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Mahallelerimizde gerçekleştirdiğimiz iftar programlarında sofralarda sadece yemekler değil muhabbet paylaşılıyor" dedi.

İftar buluşmalarında birbirini tanımayan insanların kaynaştığını da belirten Akgül, "Birlik ve beraberlik sofraları Mamak'ta kuruluyor. Bu muhteşem tablo her daim devam etsin" diye konuştu.

İftar sonrası miniklere Hacivat-Karagöz, orta oyunu gibi birçok gösteri sergilendi. Çocuklara çeşitli ikramlar da yapıldı. Mahalle iftarına Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül'ün yanı sıra, AK Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammed Abdullah Özer, meclis üyeleri ve mahalle muhtarları katıldı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mamak'ta Birlik ve Beraberlik Sofraları Kuruluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement