Mamak'ta sahipsiz köpeklerin saldırdığı 2 öğrenci yaralandı - Son Dakika
Güncel

Mamak'ta sahipsiz köpeklerin saldırdığı 2 öğrenci yaralandı

Mamak\'ta sahipsiz köpeklerin saldırdığı 2 öğrenci yaralandı

Mamak Belediyesi, başıboş köpeklerin saldırısı sonucu yaralanan 2 öğrencinin tedavi altına alındığını bildirdi.

30.11.2022 15:11  Güncelleme: 15:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mamak Belediyesi, başıboş köpeklerin saldırısı sonucu yaralanan 2 öğrencinin tedavi altına alındığını bildirdi.

Belediyeden yapılan açıklamada, Mamak Demokrasi Ortaokuluna giden bir öğrencinin, okul çıkışı sahipsiz köpeklerin saldırısına uğradığı belirtildi. Köpekten kaçmaya çalışırken servis aracının çarptığı öğrencinin, Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alındığı kaydedilen açıklamada, kolunda kırıklar oluşan öğrencinin tedavisinin sürdüğü bildirildi.

9 yaşındaki çocuğun eline dikiş atıldı

Öte yandan geçen hafta sonu basketbol kursu için Altınevler Mahallesi'ndeki Altınevler Gençlik Merkezi'ne giden 9 yaşındaki çocuğa da sahipsiz köpeklerin saldırdığı belirtildi. Çevredekilerin yardımıyla kurtarılan ve hastaneye kaldırılan çocuğun eline dikiş atıldığı ifade edildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Mamak'ta sahipsiz köpeklerin saldırdığı 2 öğrenci yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İzmir Depremi Sonrası İyilik Hareketi
    11:26 İzmir Depremi Sonrası İyilik Hareketi

    İzmir depreminde kaybettiği ikiz çocukları adına vakıf kuran Tülin Batmaz, İzmir Ekonomi Üniversitesi öğrencileriyle bir panelde buluştu. Batmaz, yaşadığı büyük acıya rağmen 'enkazdan doğan iyilik ikizim' hareketini başlatarak, Türkiye'ye örnek oluyor. Vakıf, şimdiye kadar 12 bin çocuğa yardım eli uzattı ve birçok projeye imza attı. İEÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Hakan Abacıoğlu ile yapılan iş birliği protokolüyle vakıf, üniversitenin imkanlarından yararlanacak ve öğrencilere yönelik çalışmalar yapacak.

  • Kağıthane'de Bir Taksici Tarafından Ördek Ezilerek Öldürüldü
    11:26 Kağıthane'de Bir Taksici Tarafından Ördek Ezilerek Öldürüldü

    Kağıthane'de yaşayan Anahıt Khachatryan, sahiplendiği ördeği 'Pamuk'un bir taksici tarafından ezilerek öldürüldüğünü iddia etti. Khachatryan, adliyeye giderek şikayetçi oldu ve taksiciyi suçladı. Gözyaşları içinde konuşan Khachatryan, hayvanın bir can olduğunu ve adaletin sağlanmasını talep etti.

  • Bolu'da Patates Ekimi Başladı, Üreticiler Sezondan Umutlu
    11:24 Bolu'da Patates Ekimi Başladı, Üreticiler Sezondan Umutlu

    Bolu, 'Patates diyarı' olarak bilinen şehirlerden biri olup, üreticiler patates ekimine başladı. Geçtiğimiz yıllarda patates yerine dane mısıra yönelen çiftçiler, bu yıl tekrar patates ekmeye karar verdi. Üreticiler, yeni sezondan umutlu olsa da tohum maliyetlerinin yüksek olması nedeniyle satış fiyatlarını belirleyemiyor.

  • TRT 2'de Yayınlanan Belgesel Dizisi: Tanışma Hikayesi
    11:23 TRT 2'de Yayınlanan Belgesel Dizisi: Tanışma Hikayesi

    TRT 2'de yayınlanan belgesel dizi, kültür sanat dünyasındaki unutulmaz karşılaşma ve tanışma hikayelerini ele alıyor. Yapımcılığını ve yönetmenliğini Onur Hüseyin Kılınç'ın üstlendiği dizi, usta fotoğraf sanatçısı Coşkun Aral ve hekim Ercan Kesal gibi isimlerin tanışma serüvenlerini anlatıyor. Dizi, sanatçıların ustalarıyla olan ilişkilerinin sanatlarını nasıl geliştirdiğini gösteriyor.

  • Kayseri Yahyalı'da yangından etkilenen ormanlık alan tohumlarla yeniden yeşermeye başladı
    11:23 Kayseri Yahyalı'da yangından etkilenen ormanlık alan tohumlarla yeniden yeşermeye başladı

    Kayseri'nin Yahyalı ilçesinde 2021'de çıkan yangından etkilenen 14 hektarlık ormanlık alan, atılan tohumlarla yeniden yeşermeye başladı. Aladağlar Milli Parkı'nda çıkan yangının ardından bölge temizlendi ve orman ekipleri tarafından yoğun çalışmalar yapıldı. Yaklaşık 150 kilogram tohum atılan alanda, 2,5 yıl sonra fidanlar filizlenmeye başladı. Kayseri Orman Bölge Müdürü İsa Çapkın, bölgenin koruma altında olduğunu ve ormanlaştırma çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

  • Bozbey: Kayapa'ya çöplük yapılmayacak
    11:23 Bozbey: Kayapa'ya çöplük yapılmayacak

    Cumhuriyet Halk Partisi Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Kayapa Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelerek, Kayapa'da çöplük yapılmayacağını belirtti. Ayrıca Kayapa'ya bağlantı yolunun yapılacağını ve ormanlık alanın korunacağını söyledi.

  • Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı: Sporcularımız Paris'te gümüş veya altın madalya kazanabilir
    11:22 Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı: Sporcularımız Paris'te gümüş veya altın madalya kazanabilir

    Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen, sporcularının 2020 Tokyo Olimpiyatları'nda alınan bronz madalyayı Paris'te gümüş veya altına çevirmeyi başarabilecek düzeyde olduğunu söyledi. Çelen, sporcuların başarılarıyla Türkiye'yi cimnastikte tanıttıklarını ve hedeflerinin her zaman çıtayı yükseltmek olduğunu belirtti.

  • Başkan Böcek, Manavgatlılarla İftar Yaptı
    11:22 Başkan Böcek, Manavgatlılarla İftar Yaptı

    Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve başkan adayı Muhittin Böcek, Manavgatlı hemşerileri ile iftar yaptı. Başkan Böcek, Manavgat'a yapacakları yeni projeleri anlattı ve Titreyengöl Yenileme Projesi'yle yeni turizm adımları atacaklarını söyledi.


Advertisement