Mamaklılar Unutulmaz Bir Ramazan Yaşıyor - Son Dakika
Yerel

Mamaklılar Unutulmaz Bir Ramazan Yaşıyor

Mamaklılar Unutulmaz Bir Ramazan Yaşıyor

Mamak Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da iftar yemekleri, eğlence alanları ile Mamaklılara unutulmaz bir Ramazan ayı yaşatıyor.

08.06.2017 09:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mamak Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da iftar yemekleri, eğlence alanları ile Mamaklılara unutulmaz bir Ramazan ayı yaşatıyor. Mahallelerin ortak yerleri belirlenerek kurulan iftar sofralarında binlerce Mamaklı bir araya geliyor. Son olarak Kutlu, Mutlu ve General Zeki Doğan mahallelerine kurulan iftar sofrasında 4 bin kişi birlikte oruç açtı.

Her yaştan insana iftar sevincini yaşatan sofralara konuk olan Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Sokak iftarlarımızda zengini fakiri, çoluğu çocuğu, yaşlısı genci aynı sofra etrafında buluşuyoruz. Ayrım gözetmeksizin soframıza herkesi davet ediyoruz. Ramazan ayı ülkemize, milletimize, tüm İslam alemine ve bütün mazlumlara hayırlar getirsin" dedi.

Muhtaç insanların yardımına koşulması gerektiğini kaydeden Akgül, "İhtiyaç sahiplerine, kimsesizlere sahip çıkmalıyız. Bizler elimizden geldiği kadar ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya gayret gösteriyoruz. Bizim eksik kaldığımız göremediğimiz yerlerde de sizler yardım elinizi uzatın" diye konuştu. Ramazan coşkusunu ve heyecanını paylaşmaya gelen tüm vatandaşlara teşekkür eden Akgül'e, AK Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammed Abdullah Özer ve Mamak Belediyesi AK Parti Grup Başkan Vekili Faruk Gültekin eşlik etti. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mamaklılar Unutulmaz Bir Ramazan Yaşıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement