'Manda Yuvası" Filmininçorlu Galası Yapıldı - Son Dakika
Yerel

'Manda Yuvası" Filmininçorlu Galası Yapıldı

\'Manda Yuvası" Filmininçorlu Galası Yapıldı

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde, İlyas İlbey'in oynayıp yönettiği "Manda Yuvası" filminin galası yapıldı.

09.03.2015 22:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde, İlyas İlbey'in oynayıp yönettiği "Manda Yuvası" filminin galası yapıldı.

Tüm Kastamanolular Derneği (TÜMKASDER) tarafından organize edilen program kapsamında, ilçedeki bir alış veriş merkezinin sinemasında gerçekleşen galaya İlbey ve filmin diğer oyuncuları katıldı.

İlbey, gala öncesi yaptığı açıklamada, filmin Kastamonu'daki bir köyde geçtiğini ve o coğrafyada yaşayan insanların sorunlarını dile getirdiğini belirtti.

Kendisinin de Kastamonulu olduğunu, filmi  özellikle kendi köyünde çektiğini anlatan İlbey, hem yazıp hem de oynadığı için çok mutlu olduğunu belirterek, şunları söyledi:

"Film vizyona girdiği tarihten itibaren yaklaşık 50 bin kişi tarafından izlendi. Özellikle İstanbul'da çok fazla Kastamonulu var ama filmin İstanbul'da izlenme sayısı sadece 10 bin kişi. Bunun için, bir daha Kastamonu'da film çekmeyi düşünmüyorum."

Filmin baş rol oyuncularından Yasemin Yalçın ise vatandaşların sorunlarını yanıtladı.

Geçmiş yıllarda canlandırdığı bir karakterde sürekli eşinden şiddet gören bir kadını oynadığını ve bugün kadına şiddet konusunda neler düşündüğü yönündeki soru üzerine Yalçın, şunları söyledi:

"Ben canlandırdığım karakterde her hafta dayak yiyerek evinize konuk oldum. İstedim ki dayak atan adam da dayak yiyen kadın da kendisini ekranda görsün. Düne kadar hiç konusu olmayan kadınların itilmişliği, bugün şimdi baş sayfalarda hatta televizyonlara kadar geldi. Artık kadınlar susmuyor. Bizim de bu çorbada tuzumuz var diye düşünerek kendimle çok övünüyorum."

Söyleşi sonrası oyuncular ve vatandaşlar birlikte filmi izledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 'Manda Yuvası' Filmininçorlu Galası Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement