Manisa Büyükşehir Belediyespor'da 5 Oyuncuyla Yollar Ayrılıyor - Son Dakika
Güncel

Manisa Büyükşehir Belediyespor'da 5 Oyuncuyla Yollar Ayrılıyor

Manisa Büyükşehir Belediyespor\'da 5 Oyuncuyla Yollar Ayrılıyor

SPOR Toto 3'üncü Lig ekiplerinden Manisa Büyükşehir Belediyespor'da yönetimin yola devam etme kararı verdiği Teknik Direktör Levent Devrim kadro çalışmalarına başladı.

12.06.2017 14:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SPOR Toto 3'üncü Lig ekiplerinden Manisa Büyükşehir Belediyespor'da yönetimin yola devam etme kararı verdiği Teknik Direktör Levent Devrim kadro çalışmalarına başladı.

Devrim'in raporu doğrultusunda sözleşmeleri sona eren Şemsettin Erdem Kılıç, Özgür Kedikli ve Barış Ataş'la yeniden anlaşmama kararı alan yönetimin, mukavelesi devam eden Ümit Tütünci, Burak Can Kunt, Barbaros Barut, Samed Kılıç ve Ömer Faruk Karaman'la yolları ayıracağı bildirildi. Bu arada sözleşmesi sona eren Semih Durmuş'un durumu netlik kazanmadı.

İkinci yarıda çapraz bağlarından ağır bir sakatlık geçiren ve eylül ayında hazır duruma geleceği bildirilen 25 yaşındaki stoperle ilgili kararı yönetimin vereceği kaydedildi. Dış transfer çalışmalarını sürdüren yönetim Kastamonu 1966'dan İsmail Dinler, Tuzlaspor'dan Bülent Uzun ve Karşıyakalı Can Erdem'den sonra Halidei Edip Adıvar'dan Aytek Aşıkoğlu ile de anlaşma zemini arıyor.

- Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Manisa Büyükşehir Belediyespor'da 5 Oyuncuyla Yollar Ayrılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement