Manisa Türk Silahlı Kuvvetleri'ne 100 Bin TL Bağışladı - Son Dakika
Güncel

Manisa Türk Silahlı Kuvvetleri'ne 100 Bin TL Bağışladı

Türk Silahlı Kuvvetleri'ne 100 bin TL bağışladıMANİSA'nın Kula ilçesinde yaşayan 82 yaşındaki Mithat Duranoğlu, Türk Silahlı Kuvvetleri'ne (TSK) 100 bin TL bağışladı.

05.10.2018 17:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Silahlı Kuvvetleri'ne 100 bin TL bağışladı

MANİSA'nın Kula ilçesinde yaşayan 82 yaşındaki Mithat Duranoğlu, Türk Silahlı Kuvvetleri'ne (TSK) 100 bin TL bağışladı.

Aslen Bayburtlu olan hayırsever Çiftçi Mithat Duranoğlu, bir kamu bankasının Kula şubesi aracılığı ile Türk Silahlı Kuvvetleri'ne 100 bin TL bağış yaptı.

Uzun yıllardır Kula'da yaşayan Duranoğlu, ülkenin gelişimini ve girdiği sıkıntıları yakından takip ettiğini söyledi. Askerlik yaptığı dönemde Türk Silahlı Kuvvetleri'ne büyük katkılar sağladığını belirten Duranoğlu, mal varlığının bir kısmı olan 100 bin TL'yi Türk Silahlı Kuvvetleri'ne bağışlamanın mutluluğu ve gururunu yaşadığını söyledi. Duranoğlu, ilerleyen günlerde daha fazla bağış yapacağının kaydetti. Duranoğlu'nun işlemlerine aracılık etmekten dolayı mutlu olduklarını ifade eden Kula Halk Bankası Şube Müdürü Devrim Çağdaş da Bankamızın müşterisi Mithat Duranoğlu, sabah saatlerinde şubemize gelerek Türk Silahlı Kuvvetleri'ne 100 bin TL tutarında bağış yapmak istediğini bildirdi. Biz de işlemlerini yaptık. Hem kendi adıma hem de milletimiz adına Mithat Amcamıza çok teşekkür ediyorum dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Manisa Türk Silahlı Kuvvetleri'ne 100 Bin TL Bağışladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement