Manisa Valisi Daşöz, Yeni Yıla Karakolda Polis Memurları ile Girdi - Son Dakika
Yerel

Manisa Valisi Daşöz, Yeni Yıla Karakolda Polis Memurları ile Girdi

Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, yeni yıla, polis merkezinde emniyet müdürü ve polis memurları ile birlikte girdi.

01.01.2012 03:00

Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, yeni yıla, polis merkezinde emniyet müdürü ve polis memurları ile birlikte girdi.

Daşöz, 2011 yılının son saatlerini polis merkezinde geçirdi. Vali Daşöz ilk olarak Şehit Özdemir Polis Merkezi'ne gelerek emniyet müdürü, müdür yardımcıları ve polis memurları ile bir süre sohbet etti.

Daşöz, daha sonra Şehit Öztürk Polis Merkezi'nde İl Emniyet Müdürü Yunus Çetin ile bir araya geldi, polis merkezi personelinin yeni yılını kutladı.

53. doğum günü olan Vali Daşöz'e Emniyet Müdürü ve Polis Merkezi polis memurları sürpriz yaptı, sürpriz yaş günü pastası Vali Daşöz tarafından kesildi.

Polis teşkilatının 24 saat esasına göre görev yaptığını belirten Vali Daşöz,

"Halkımızın huzuru ve asayişinin sağlanması için 24 saat çalışan bir teşkilattır. İlimizde de son derece başarılı emniyet asayiş işlerinde boşluk bırakmaksızın bir çalışma yürütülüyor. Tüm teşkilat mensuplarına mutlu ve başarılı bir yeni yıl diliyorum. Onların başarısı halkımızın huzuru demektir. Halkımızın da yeni yılını kutluyorum" dedi.

-Yılın ilk ve son bebeklerine altın-

Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, polis merkezinin ardından Manisa Doğumevi'ni ziyaret etti.

Vali Daşöz, hastanede aynı odada kalan 3 anne ve bebeğini ziyaret ederek bebeklere uzun ömürler diledi. Daşöz, 2011 yılının son bebekleri, emlakçılık yapan Engin Uzun (33) ve Ayşe Uzun (31) çiftinin 23.30'da dünyaya gelen Mustafa adı verilen erkek bebeği ve annesini, çiftçilik ile uğraşan Çağlayan Gündüz ve Sultan Gündüz çiftinin Meltem adını verdikleri bebeğini ziyaret ederek bebeklere altın taktı.

Vali Daşöz, 2011 yılının ilk dakikalarına dünyaya gelen inşaat ustası olan Sebahattin Yıldız (42) ve İlknur Yıldız (40) çiftinin henüz isim vermedikleri bebeğinin de isim babası oldu. Bebeğe Işıl adını veren Vali Daşöz, bebeğe altın takarak uzun ömürler diledi.

- MANİSA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Manisa Valisi Daşöz, Yeni Yıla Karakolda Polis Memurları ile Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement