Manisaspor Elazığspor Maçına Hazırlanıyor - Son Dakika
Spor

Manisaspor Elazığspor Maçına Hazırlanıyor

PTT 1. Lig ekiplerinden Manisaspor'da Teknik Direktörü Tahir Karapınar, "İyi sonuçlara ve puanlara ihtiyacımız var." dedi.

14.10.2014 13:08  Güncelleme: 13:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig ekiplerinden Manisaspor'da Teknik Direktörü Tahir Karapınar, "İyi sonuçlara ve puanlara ihtiyacımız var" dedi.

Karapınar, Üçpınar Mahallesi'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, takımın 19 Ekim Pazar günü deplasmanda oynayacağı Elazığspor maçının çok önemli olduğunu söyledi.

Takımda sezon başından bu yana cezalı ve sakatlıkların eksik olmadığını belirten Karapınar, takımın Antalyaspor maçında gösterdiğii dirençten memnun olduğunu, gol yollarındaki sorunları çözdüklerini verilen arada ise defanstaki sorunları çözmeye çalıştıklarını kaydetti.

İstikrarı yakalamanın önemine işaret eden Karapınar, "Bu hafta bizim için önemli. Oynadığımız maçlara bakıldığında Alanya maçı dışında çoğu yüksek bütçeli takımlar ile oynadık. Şimdi kendi ayarımızdaki takımlarla oynayacağız. Elazığspor'da iyi ve tecrübeli takım ama onların da bizim gibi iyi sonuçlara ihtiyacı var. Bizim de iyi sonuçlara ve puanlara ihtiyacımız var. Onun için bu maç önemli, bütün oyuncularda bunun farkında. Deplasmandan iyi sonuç ve puanla dönmek istiyoruz" dedi.

Taraftarın desteğinden memnun olduklarını dile getiren Karapınar, "Takımın en fazla bu yıl desteğe ihtiyacı var. Eğer Manisaspor, Manisalıların ise kimsenin küsmeye hakkı yok. Manisaspor'u kimse bir kalemde silip atamaz" diye konuştu.

Öte yandan, Manisaspor'da futbolculardan Canberk Dilaver'in kart cezalısı, Barbaros Bahadır Bulut ve İsmail Köse'nin sakat olduğu, Tayfun Cora'nın da sakatlığının geçtiği bildirildi. - Manisa

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Manisaspor Elazığspor Maçına Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement