Manisaspor Gelecek Sezona Eksi 24 Puan ile Başlayabilir - Son Dakika
Spor

Manisaspor Gelecek Sezona Eksi 24 Puan ile Başlayabilir

Manisaspor Gelecek Sezona Eksi 24 Puan ile Başlayabilir

Ekonomik olarak zor günler geçiren Grandmedical Manisaspor; Makukula, Simpson, Iwanski, Novillo ve Perovic'e borcundan dolayı gelecek sezona eksi 24 puan ile başlayabilir.

22.03.2018 18:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 1'inci Lig'de kümede kalma umutlarını tüketen ve yaşadığı maddi sıkıntılar yüzünden tarihinin en zor günlerini yaşayan Grandmedical Manisaspor'da FIFA'dan gelmesi muhtemel cezalar camiayı endişelendirdi. Yaklaşık 6 milyon TL borcu nedeniyle transfer tahtasını açamayan siyah-beyazlılar eski futbolcuları Makukula, Simpson, Iwanski, Novillo ve Perovic'e olan borçları yüzünden iyice köşeye sıkıştı. FIFA'nın kara listesine giren siyah-beyazlıların bu oyuncuların dosyaları nedeniyle yeni sezonda 24 puanının silinebileceği öğrenildi. Alacaklarının büyük bir kısmını tahsil edemeyen Makukula'nın da kulübün küme düşürülmesi için başvuruda bulunabileceği ifade edildi.

TRANSFER YASAĞI ALMASI GÜNDEME GELDİ

Bu sezon siyah-beyazlı formayı terleten Dimov'a da parasını yatıramayan Manisaspor'un FIFA'dan yine transfer yasağı alması gündeme geldi. Büyük bir girdabın içinde olan Ege temsilcisinde 18 Şubat´ta göreve gelen Gökay Budak başkanlığındaki yönetim kurulundan Asbaşkan Engin Uzun, Proje ve Yatırımlar Sorumlusu Mustafa Murat Ünlü, Passolig Sorumlusu Cumhur Köseoğlu, Taraftar Sorumlusu Gökhan İzmirlioğlu ve Hukuk İşleri Sorumlusu Serkan Özşen istifa etmişti. Sportif Direktör Ufuk Dündar da gerçekleştirdiği basın toplantısında kulübü zor günler beklediğini, takımın 2'nci Lig'e başlamadan 3'üncü Lig'e düşürülebileceğini söylemişti. Biriken SGK borçları da kulübün önünde engel teşkil ediyor.

Son Dakika Spor Manisaspor Gelecek Sezona Eksi 24 Puan ile Başlayabilir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • Fatih: Şikeci manisa aziz kurtarsin simdi sizi 2 7 Yanıtla
    SİVAS-SPOR: sizde fetöcusunuz sivas şike diye iftira atınız meğersem savcı fetöcü cıktı iftiracıları 0 0
  • Akhisar : İnşallah düşerler bir daha cikamazlar 2 5 Yanıtla
    Salihlili: Akhisarlı olacaksın birde kalıbına tüpürdüğüm, kına yakarsın, ege takımı düşüyor diye. 1 0
  • TUNÇ06: Darısı süper liğdeki takımlara...FIFA affetmez kesinlikle.. 4 3 Yanıtla
    Cem can: Abuk sabuk konuşma 2 1
  • Denizlili: Daha beter olsunlar 0 7 Yanıtla
  • Büyük Balkesli: Bizi 3-1 yendiler ama yine de bir ege takımının bu hale düşmesini istemem küme düşmesini de istemem. Tıpkı Denizli horozları gibi. Denizlinin düşmemesi için hiç amacımız olmamasına rağmen Trabzon1461 i yenmemiz gibi. Denizlili arkadaşlar beni anlamıştır. 6 0 Yanıtla
  • hagi: makukula ne golcuydu be 5 0 Yanıtla

Advertisement