Marsilya'dan Gustavo yorumu: Anlaşma yakın - Son Dakika
Spor

Marsilya'dan Gustavo yorumu: Anlaşma yakın

Fenerbahçe'nin uzun süredir transfer etmek için çaba harcadığı Luiz Gustavo için Fransa'nın ünlü gazetesi L'Equipe, flaş bir haber yayınladı.

30.08.2019 13:33  Güncelleme: 13:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

L'Equipe gazetesi muhabirleri Vincent Garcia ve Johan Rigaud, "Marsilya kulübü içerisinden kaynaklarımız, Luiz Gustavo için Fenerbahçe ile anlaşmaya çok yakın olduklarını, sadece küçük bazı detaylarını kaldığını söyledi" ifadelerini kullandı.

"6 MİLYON EUROYA ANLAŞTILAR"

Fenerbahçe'nin Olimpik Marsilya ile 6 milyon euro bonservis karşılığı anlaştığı ifade edildi. Başlangıçta transfere direnen Marsilya Başkanı Jacques-Henri Eyraud, Gustavo'nun talebi sonrası ikna oldu. Fenerbahçe, Luiz Gustavo ile kontrat detaylarının tamamında anlaşma sağladı. Sarı lacivertli kulüp, Marsilya ile el sıkıştığı takdirde imzalar atılacak.

Marsilya'dan Gustavo yorumu: Anlaşma yakın

GUSTAVO'NUN YERİNE RONGIER

Olimpik Marsilya, Luiz Gustavo'nun yerine istediği Valentin Rongier için Nantes ile anlaşma sağladı. Nantes Başkanı Waldemar Kita, 20 milyon euroluk talebini 11+4 milyon euroya indirdi. Marsilya ile Nantes, şu an sadece ödeme planı üzerinde görüşmeler devam ediyor. Bu transferin kısa süre içerisinde çözülmesi ve Rongier'nin Marsilya'ya imza atması bekleniyor.

Rongier'nin Marsilya'ya transfer olmasının ardından Luiz Gustavo da Fenerbahçe'ye imza atacak.

Marsilya\'dan Gustavo yorumu: Anlaşma yakın

Son Dakika Spor Marsilya'dan Gustavo yorumu: Anlaşma yakın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Aşşağı Köyden Memo: biz 32 yaşındaki adama 6m € veriyoruz adamlar 24 yaşında ki adamı alıyolar. söyleyeceklerim bu kadar. 1 0 Yanıtla
  • SON DAKIKA: fubolcu sakatlandı sakın almayın 0 0 Yanıtla
  • batuhan: le petit - böğürtlenli 0 0 Yanıtla

Advertisement