Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order'ın Fragmanı E3 2019'da Yayınlandı - Son Dakika
Teknoloji

Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order'ın Fragmanı E3 2019'da Yayınlandı

Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order\'ın Fragmanı E3 2019\'da Yayınlandı

Marvel Ultimate Alliance 3'ün oyuna yeni bir soluk getirecek olan The Black Order ek paketinin fragmanı, Nintendo Direct'in E3 2019 lansmanında oyunculara sunuldu.

11.06.2019 22:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nintendo Direct'in E3 2019 lansmanı sırasında Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order'ın yeni bir fragmanı gösterildi ve oyunun çıkış öncesi bilgileri ortaya çıktı. Bu yeni fragman, bize oynanışa dair yeni bilgiler ve yeni bir çıkış tarihi veriyor.

Fragmanda Doctor Octopus, Mysterious, MODOK ve daha birçok süper kötü karakterlerin bir arada olduğu Black Order'ı görüyoruz. Oynanışta Ghost Rider ve Elektra gibi karakterleri de Avengers, X-men ve Guardians of the Galaxy ekiplerinin yanında görüyoruz. Görünüşe göre Thanos da Sonsuzluk Eldiveni'nin tüm taşlarını ya da en azından bir kısmını bir araya getirmiş.

Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order'ın Fragmanı E3 2019'da Yayınlandı

Marvel Ultimate Alliance 3'ün eklentisi birkaç Marvel Knights üyesi, X-Men ve Fantastic Four karakterlerinin 2019 yılının sonbahar aylarında oyuna eklenmesini sağlayacak ancak bu karakterlerin hangileri olduğu şu an için belirli değil. Marvel Knights üyelerinin Daredevil'in Dagger, Moon Knight, Shang-Chi, Luke Cage ve hatta belki Punisher olması muhtemel. Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order, 19 Temmuz'da Nintendo Switch'e özel olarak çıkış yapacak.

Kaynak: WebTekno

Son Dakika Teknoloji Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order'ın Fragmanı E3 2019'da Yayınlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement