Maskara Alanındaki En İyi Yeni Ürünü - Son Dakika
Güncel

Maskara Alanındaki En İyi Yeni Ürünü

Maskara Alanındaki En İyi Yeni Ürünü

"L'Oréal Paris Lash Architect 4D"nin takma kirpik etkisi Türk Tüketicisinden Maskara kategorisinde "En İyi Yeni Ürün" tescilini aldı.

29.08.2012 16:28  Güncelleme: 16:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

L'OREAL PARIS LASH ARCHITECT 4D

Brandspark International tarafından bu yıl Türkiye'de ilk kez düzenlenen araştırma sonuçları açıklandı. Türk tüketicisi toplam 236 ürün kategorisi arasında gerçekleşen araştırma kapsamında "L'Oréal Paris Lash Architect 4D" maskara kategorisinde "En İyi Yeni Ürün" olarak seçti.

BrandSpark International Araştırma Şirketi tarafından, Türkiye'de bu yıl ilki gerçekleştirilen, "BrandSpark Türkiye Alışveriş Tutum ve Alışkanlıkları Araştırması" sonuçları belirlendi. Yeni ürünler ve inovasyon alanında Türkiye'de yürütülen en kapsamlı çalışma olma özelliğini taşıyan bu araştırma kapsamında; 14 binin üzerinde Türk tüketicisi 68 farklı ürün kategorisinde toplam 236 ürünü değerlendirdi.

L'oréal Paris Lash Architect 4D; maskara ürünleri kategorisinde 2012 yılının "En İyi Yeni Ürünü" ödülünü kazandı. Araştırma sonuçları ürünün tüketiciler tarafından satın alındığı ve kategorisindeki en iyi ürün olarak diğer tüketicilere de tavsiye edildiğini gösteriyor. 4 boyutlu takma kirpik etkisi sağlayan Lash Architect 4D Maskara; şekillendirici fiberlerle yeni nesil takma kirpik etkisi yaratır ve daha dolgun, daha kalın, daha uzun, daha kıvrık kirpiklere kavuşmanızı sağlar. Özel 4 boyutlu fırçası ile kirpiklerinizi kökten uca kadar şekillendiren Lash Architect 4D Maskara ile siz de olağanüstü dolgunluktaki etkileyici bakışlarınızın keyfini yaşayın.

Dünyada ilk kez 2003 yılında düzenlenen En İyi Yeni Ürün Ödülleri; günümüzde hızlı tüketim ürünleri alanında Kuzey Amerika'nın en prestijli ödül programı kabul ediliyor. Kazananların belirlenmesi sürecinde herhangi bir jürinin yer almaması ve birincilerin yüzde yüz tüketicilerin oylarıyla seçilmesi çok önemli. Böylece tüketiciler herhangi bir ürünün reklamında ya da ambalajının üzerinde "En İyi Yeni Ürün" logosunu gördüklerinde, o ürünü kendileri gibi tüketicilerin kullanıp tavsiye ettiğinden emin oluyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Maskara Alanındaki En İyi Yeni Ürünü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement