MEB sözleşmeli öğretmen mülakat sonuçları açıklandı! Sözleşmeli öğretmen atamaları ne zaman? - Son Dakika
Güncel

MEB sözleşmeli öğretmen mülakat sonuçları açıklandı! Sözleşmeli öğretmen atamaları ne zaman?

MEB sözleşmeli öğretmen mülakat sonuçları açıklandı! Sözleşmeli öğretmen atamaları ne zaman?

20 bin sözleşmeli öğretmen ataması başvuruları 30 Haziran tarihinde bitmişti. Sözleşmeli öğretmen alımı sözlü mülakat sonuçları dün MEB tarafından açıklandı. Peki binlerce öğretmen adayının merakla beklediği sözleşmeli öğretmen mülakat sonuçları nasıl öğrenilir? Sözleşmeli öğretmen atamaları ne zaman?

05.07.2019 09:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sözleşmeli öğretmen olmayı umut edenlerin merakla beklediği açıklama geldi. Sözleşmeli öğretmen ataması sözlü mülakat sonuçları MEB tarafından açıklandı. Milli Eğitim Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre 20 bin sözleşmeli öğretmen adayının mülakat sonuçları sisteme girildi. Peki sözleşmeli öğretmen mülakat sonuçları nasıl öğrenilir? Sözleşmeli öğretmen atamaları ne zaman?

2019 SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMEN MÜLAKAT SONUÇLARI

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), sözleşmeli öğretmen mülakat sınavı sonuçlarını 4 Temmuz Perşembe günü açıkladı. Sınav sonuçlarına, T.C. kimlik numaraları ile Milli Eğitim Bakanlığı resmi internet sayfası olan www.meb.gov.tr adresinden ulaşılabilir.

ATAMALAR NE ZAMAN YAPILACAK?

20 bin sözleşmeli öğretmen ataması için adaylardan tercihlerin alınmasından sonra atamalar, 9 Ağustos 2019 tarihinde yapılacak.

SÖZLÜ SINAVA İLİŞKİN İTİRAZLAR NE ZAMAN YAPILABİLİR?

Sözleşmeli öğretmen ataması sözlü sınav sonuçlarına ilişkin itirazlar, 8-10 Temmuz'da alınacak ve 16 Temmuz'da sonuçlandırılacak.

NE ZAMAN GÖREVE BAŞLANIYOR?

Sözleşmeli öğretmenler, 9 Ağustos'ta yapılacak atamalarının ardından 2 Eylül itibarıyla göreve başlayacak.

Son Dakika Güncel MEB sözleşmeli öğretmen mülakat sonuçları açıklandı! Sözleşmeli öğretmen atamaları ne zaman? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement