Medical Park Antalyaspor'da Bayramlaşma - Son Dakika
Yerel

Medical Park Antalyaspor'da Bayramlaşma

Medical Park Antalyaspor\'da Bayramlaşma

Kurban Bayramı dolayısıyla düzenlenen bayramlaşma töreninde Medical Park Antalyaspor Kulübü yöneticileri, teknik heyet ve futbolcular ile taraftarlar bir araya geldi

17.10.2013 17:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kurban Bayramı dolayısıyla Medical Park Antalyaspor'da bayramlaşma töreni gerçekleştirildi.

Hasan Subaşı Tesislerinde düzenlenen törene kırmızı-beyazlı kulübün başkanı Gültekin Gencer, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, AK Parti Antalya Milletvekili Sadık Badak, MHP Antalya Milletvekili Mehmet Ünal, eski kulüp başkanları Özcan Kırmızıoğlu, Hasan Akıncıoğlu, Sedat Peker, Dündar Uluğkay, Hasan Subaşı, teknik direktör Samet Aybaba, teknik heyet, futbolcular ile yöneticiler ve taraftarlar katıldı.

Gencer, burada yaptığı konuşmada, Antalyaspor ailesi olarak bayramda bir araya geldiklerini dile getirdi. Bayramlaşmaya gelenlerin salonlara sığmadığını ifade eden Gencer, "Önümüzdeki bayramlarda daha büyük salonlarda bir araya gelirsek, o zaman Antalyaspor'un büyüdüğünü ve ilerlediğini görmüş oluruz. Herkesin bayramı kutlu olsun. Takımımıza Akhisar Belediyespor maçında başarılar diliyorum" dedi.

Akaydın da katılanların bayramını kutlayarak, takımın ligde son iki maçta çok iyi oynayarak galip geldiğini söyledi. Akaydın, "Önceki maçlarda ferdi olarak kötü değildik, takım oyunu kurmakta göçlük çekiyorduk, o sistem de oturdu artık. Başarıların devam edeceğine inanıyorum. Güzel bir hava yakaladık" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Gencer ve katılımcılar, bayramlaştı. Bazı taraftarlar ise futbolcularla fotoğraf çektirdi. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Medical Park Antalyaspor'da Bayramlaşma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement