Medıcal Park Ordu'da Görev Değişikliği - Son Dakika
Yerel

Medıcal Park Ordu'da Görev Değişikliği

Medıcal Park Ordu\'da Görev Değişikliği

Medical Park Ordu Hastanesi'nin işletmesini 4 yıldır Ordulu iş adamları ve girişimci doktorları yürütürken, artık Medical Park Ordu Hastanesi'nin işletmesi kurumun kendi bünyesine geçti.

17.07.2013 23:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Medical Park Ordu Hastanesi'nin işletmesini 4 yıldır Ordulu iş adamları ve girişimci doktorları yürütürken, artık Medical Park Ordu Hastanesi'nin işletmesi kurumun kendi bünyesine geçti. Medical Park Ordu Hastanesi'nin Genel Müdürü Levent Karlıbel, bu değişiklik ile görevinden ayrılırken, yerine Murat Kalafat atandı.

Medical Park Ordu Hastanesi Genel Müdürü Murat Kalafat ve eski Genel Müdürü A. Levent Karlıbel, basın mensupları ile iftar yemeğinde bir araya gelerek, değişiklik hakkında basın toplantısı düzenledi. Düzenlenen iftar yemeğine hastanenin yeni Genel Müdürü Murat Kalafat ile kurucu ortaklarından eski Genel Müdürü A. Levent Karlıbel'in yanı sıra, Mesul Müdür Uzm. Dr. Mehmet Sağra, Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Fatih Bostancı, Op. Dr. Mürvet Kırca Bulut, iş adamı Adnan Enginyurt, iş adamı Yusuf Hartamacı ve hastane Başhekimi Op. Dr. Mahmut Bekir Gürcan ile Tıbbi Direktör Prof. Dr. Erkan Kuralay ve basın mensupları katıldı.

KALAFAT: "250 BİN HASTAYA HİZMET VERMİŞ OLMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ"

İftar yemeği öncesinde düzenlenen basın toplantısında konuşan Medical Park Ordu Hastanesi Genel Müdürü Murat Kalafat, Medical Park Ordu Hastanesi'nin sadece Ordu değil, Karadeniz halkına en doğru ve kaliteli sağlık hizmeti verme hedefiyle yola çıktığını söyledi.

Kalafat, Geçen 4 yılda hedeflerine ulaştıklarını belirterek, "Yaklaşık 11 yıldır sağlık sektöründe, 5 yıldır da Medical Park Hastaneler Grubu bünyesinde üst düzey yönetici olarak görev yapıyorum. Kurum olarak, insan sağlığını her şeyin üstünde tutarak kendimizi her geçen gün geliştirmek ve daha fazla kişiye kaliteli sağlık hizmeti sunmak her zaman öncelikli hedefimiz oldu. Geçen bu 4 yılda, 450 personelimizle yaklaşık 250 bin hastaya hizmet vermiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz" diye konuştu

KARLIBEL ;"MEDICAL PARK'A DESTEĞİMİZ SÜRECEK"

Medical Park Ordu Hastanesi'nin kurucu ortağı ve Medical Park Ordu Hastanesi'nin eski Genel Müdürü A. Levent Karlıbel,Medical Park Ordu Hastanesi'ne desteklerinin devam edeceğini ifade ederek,"Bizler hastanenin kurucu ortaklarıyız. Medical Park Ordu Hastanesi, Ordu ili için çok değerli bir hastane. Böyle bir hastaneyi Ordu'ya kazandırdığımız için çok guruluyuz. Bu nedenle, hem hastanenin kurucu ortağı olarak, hem de bir Ordulu olarak bu hastanenin gelişebilmesi, daha çok büyüyebilmesi için desteklerimiz her zaman devam edecektir" şeklinde konuştu - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Medıcal Park Ordu'da Görev Değişikliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement