Mehmet Emin Taş, AK Parti'ye Başvurusunu Yaptı - Son Dakika
Yerel

Mehmet Emin Taş, AK Parti'ye Başvurusunu Yaptı

Mehmet Emin Taş, AK Parti\'ye Başvurusunu Yaptı

Eski Sağlık Müdürü Mehmet Emin Taş, AK Parti'ye belediye başkanlığı aday adaylığı başvurusunu yaptı.

22.10.2013 18:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eski Sağlık Müdürü Mehmet Emin Taş, AK Parti'ye belediye başkanlığı aday adaylığı başvurusunu yaptı.

AK Parti İl Başkanı Halil İbrahim Fırat'a müracaat dosyasını teslim eden Mehmet Emin Taş'ın müracaatında Kadın Kolları Başkanı Ayla Pektaş, Gençlik Kolları Başkanı Mesut Doğan ve parti yöneticilerinden bazıları hazır bulundu.

Başvuru esnasında konuşma yapan Mehmet Emin Taş, AK Parti'nin 2003 yılında başlattığı sağlıkta dönüşüm programını Adıyaman'ın en iyi algılayan ve uygulayan bir ekibin başında olduğunu belirtti.

Taş, milletvekilleri, siyasi temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşları, il ve ilçe idari amirleri sivil toplum kuruluşlarıyla koordineli el ele vererek Adıyaman'ı sağlık alanında yaşanılır bir kent olma noktasına getirdiklerini dile getirdi.

Taş konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Sağlık alanında AK Parti hükümetinin sağlık çalışmalarını vatandaşımızın memnuniyet oranını artırmaya yönelik yapmaktadır. 11 yıl gibi uzun bir süre Adıyaman'da sağlık hizmetleri konusunda, hizmet etmekten onur ve şeref duydum. AK Parti ile bu ilin gelişimi ve dönüşümü noktasında kendi bölgemizde ülkemizde ve uluslar arası alanda ses getirecek ve cazibe merkezi olacak bir il noktasında gereken gayreti göstereceğiz. Güneydoğunun incisi huzur kentine yerel yönetimler noktasında özlem duyduğu hizmetler ile kavuşturmayı ümit ediyoruz. Bu gün mutlu ve huzurluyum. AK Parti'nin kuruluşundan bu yana 11 yıl gibi bir sürede sağlık alanındaki yaptığımız çalışmaların aynısını Allah'ın izniyle siyasi anlamda da yapacağız. ve inanıyorum ki birbirinden değerli aday adayı arkadaşlarımızın hepsini kalbinde bu güzelim kente hizmet etmek var. Bu süreci ilkeli ve ahlaklı sürdüreceğiz. Kimsenin zaafı üzerine siyaset yapmayacağız. Hepimizin ortak paydası bu ilin yerel yönetimler noktasında hizmetle kavuşmasıdır. Adıyaman her şeyin en iyisini hak ediyor. İşte bu fikirle siyaset yapacağız. İşte bu anlamada, görev verilirse gayretimizi ortaya koyacağız. AK Partimizin siyaset meydanına adım atıyorum. ve sizlerin hayır duasını bekliyorum."

İl Başkanı Halil İbrahim Fırat ise, başvurunun hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunarak, "Allah hayırlı uğurlu eder inşallah. Aday adayı ve belediye başkanı olacak arkadaşımızın Adıyaman'a en iyi katkılar sağlayacağına inanıyoruz. Adıyaman'da AK Parti çıtasını en yükseğe çıkarmak için ellerinde geleni yapacaklardır. İnşallah çalışmaları birlikte yürüteceğiz" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mehmet Emin Taş, AK Parti'ye Başvurusunu Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement