AK Parti eski Milletvekili Mehmet Metiner'in ablası Asiye Yılmaz son yolculuğuna uğurlandı - Son Dakika
3. Sayfa

AK Parti eski Milletvekili Mehmet Metiner'in ablası Asiye Yılmaz son yolculuğuna uğurlandı

AK Parti eski Milletvekili Mehmet Metiner'in ablası Asiye Yılmaz son yolculuğuna uğurlandı AK Parti eski Milletvekili Mehmet Metiner'in korona virüs nedeniyle vefat eden ablası Asiye Yılmaz, son yolculuğuna uğurlandı.

11.12.2021 14:51  Güncelleme: 16:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti eski Milletvekili Mehmet Metiner'in ablası Asiye Yılmaz son yolculuğuna uğurlandı

İSTANBUL - AK Parti eski Milletvekili Mehmet Metiner'in korona virüs nedeniyle vefat eden ablası Asiye Yılmaz, son yolculuğuna uğurlandı.

Corona virüse yakalanan ve bir süredir yoğun bakımda tedavi gören, AK parti eski milletvekili Mehmet Metiner'in ablası Asiye yılmaz(71), dün akşam saatlerinde hayatını kaybetti. Mehmet Metiner, ablasının vefat haberini katıldığı bir televizyon programında aldı.

Vefat eden Asiye Yılmaz için Esenyurt Hz. Ömer Camii'nde öğle namazının ardından cenaze töreni düzenlendi. Cenazeye Mehmet Metiner, aile yakınları ve sevenleri katıldı. Cenaze namazının kılınmasının ardından Asiye Yılmaz için helallik alındı. Asiye Yılmaz Esenyurt Gülbahçe Mezarlığı'nda bulunan aile kabristanına defnedildi.

"Ablam Aşı olmamıştı"

Cenaze namazına katılan Mehmet Metiner, "Mekanı cennet olsun, Babamdan sonra ablamı da kaybettik bir bir eksiliyoruz. Ölümle birlikte insan bu dünyanın ne kadar yalan olduğunu anlıyor, dostluğun ve sevginin ne kadar kıymetli olduğunu anlıyor. İnşallah ölüm hepimizi düşündürür ve birbirimizin kıymetini bilmeye sevk eder. Korona virüsten kaynaklı bir ölüm maalesef. Herkesi aşı olmaya ve gerekli tedbirleri almaya davet ediyorum. Korona ile birlikte bir bir eksiliyoruz. Bu vesileyle ben bütün vatandaşlarımıza, maske ve hijyen konusunda Sağlık Bakanlığımızın öngördüğü bütün tedbirlere uymaya davet ediyorum, ayrıca aşı olmayanlara da, aşılarını mutlaka yapmalarının gerektiğini belirtmek istiyorum. Ablam aşı olmamıştı, belki aşılarını yapmış olsaydı daha farklı olabilirdi, ama her ölüm vaktinde ölümdür. Ablamın da ömrü buraya kadarmış. Ancak gerekli tedbirleri almak dinimizin de bir emridir. İnşallah aşı olmayan bütün vatandaşlarımız bir an önce aşılarını olurlar ve gerekli sağlık tedbirlerini almakta gecikmezler" dedi.

AK Parti eski Milletvekili Mehmet Metiner\'in ablası Asiye Yılmaz son yolculuğuna uğurlandı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa AK Parti eski Milletvekili Mehmet Metiner'in ablası Asiye Yılmaz son yolculuğuna uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement