AK Parti İstanbul Esenler Belediye Başkan Adayı Mehmet Tevfik Göksu Kimdir? - Son Dakika
Politika

AK Parti İstanbul Esenler Belediye Başkan Adayı Mehmet Tevfik Göksu Kimdir?

AK Parti İstanbul Esenler Belediye Başkan Adayı Mehmet Tevfik Göksu Kimdir?

AK Parti Lideri Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri için İstanbul Esenler Belediye Başkan adayı olarak Mehmet Tevfik Göksu'yu seçti. Mehmet Tevfik Göksu kimdir?

31.12.2018 09:10  Güncelleme: 09:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde AK Parti, İstanbul Esenler Belediye Başkan adayını belirledi. İstanbul Esenler Belediye Başkan adayı olan Mehmet Tevfik Göksu kimdir?

MEHMET TEVFİK GÖKSU KİMDİR?

Göksu, 1966 yılında Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde doğdu. İlköğrenimini Gölbaşı'nda, ortaöğrenimini 1980-1985 yılları arasında İstanbul Gaziosmanpaşa İmam Hatip Lisesi'nde tamamlayan belediye başkan adayı, Yıldız Teknik Üniversitesi Harita Mühendisliği Bölümü'nden 1990 yılında mezun oldu. 1991-1994 yıllarında İstanbul Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstriyel İlişkiler Bölümü'nde yüksek lisans eğitimi aldı. Sakarya Üniversitesi Sosyoloji Bölümü'nde başladığı doktora çalışmasını Siyaset Sosyolojisi üzerine tamamladı.

BAŞKAN DANIŞMANLIĞI YAPTI

Tevfik Göksu, Refah Partisi ve Fazilet Partisi'nde İstanbul İl Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu. Ayrıcai sivil toplum kuruluşlarıyla temas halinde olan Göksu, Milli Gençlik Vakfı İstanbul İl Kuruculuğu ve Marmara Bölge Başkanlığı'da yaptı. Sivil toplum iletişim danışmanlığı, yerel yönetim iletişim danışmanlığı ve Bağcılar Belediyesi'nde Başkan Danışmanlığı görevlerini yürüttü.

AK PARTİ'DEN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU

Göksu, 2009 Yerel Seçimleri'nde partisi tarafından Esenler Belediye Başkan Adayı gösterilerek seçimleri kazandı. 30 Mart 2014 Mahalli İdareler Seçimleri için AK Parti'den yeniden Esenler Belediye Başkan Adayı gösterilen M. Tevfik Göksu, seçimleri kazanan isim oldu. Evli ve dört çocuk babası Mehmet Tevfik Göksu, 31 Mart 2019'da yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti'nin İstanbul Esenler Belediye Başkan Adayı oldu.

Son Dakika Politika AK Parti İstanbul Esenler Belediye Başkan Adayı Mehmet Tevfik Göksu Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement